2011-03-30
16:02:46

Kaffe tokig.. helt gaaalet!

Nej jag har inte börjat städa ännu ska dricka mitt kaffe först men nu är de snart slut så nu har ja slut på ursäkter :P
Hur som haver jag glömde ju skriva om Norge dit vi åker om 2 veckor! Woop Woop! Jag Freja Jocke Johan och ngn mer som jag ej vet namnet på och Tommy ska ju dit också :D Längtar så sjukt mkt! Så jävla bra att Jocke är sångare så man får åka på spelningar överallt! hehe ;) Rockstar baby! <3

- Jocke och Johan -

2011-03-30
15:28:38

trött som satan

Fy fan va trött jag är.. haha.. fattar inte för idag var de en ganska kort dag på jobbet. Både jag och Sara var helt döda. Sara somnade på lunchen hahaha så skön gumman! Hur som helst nu är jag hemma igen så nu ska jag strax börja stor städa. Men först ska jag nog ta en stor stark kopp kaffe..awesome! Hoppas på att bli piggare men med lite musik och kaffe så ska de nog ordna upp sig. Ser dock inte fram emot disken. Urk..

Igår gick jag hem till mamma efter jobbet och sen kom jocke.. Det blev en härlig kväll med god mat och vin :) hade super trevligt.. Run 9 tiden begav sig jag och Joakim hem och myste innan det var dags att sova. Tack för igår var super mysigt!! <3 Älskar er!

På lördag är det årsfest på jobbet, grymt! hehe.. Agnes och Kenny ska komma hit innan så det blir kul :D Men ska upp och jobba 8 på morgonen dagen efter så jag kommer inte bli långvarig. Är både morgon och eftermiddags pass så man vill ju vara lite pigg iaf.. Aja nu ska jag städa men kommer skriva lite mer ikväll.. see yaa!!


Lite mindre men så fan mycket bättre!
2011-03-28
20:55:33

Projekt Oi!

Innan jag skriver om den underbara helg jag haft så måste jag bara skriva att jag blir så himla ledsen.
Ni förstör bara för honom, ni sårar honom ännu mer genom att skvallra som små kärringar vad jag skriver om. OM ni är hans riktiga vänner borde ni hålla käften och finnas där för han istället för att skvallra som brudar! Tänk efter och visa att ni är riktiga vänner istället!!



Nu om helgen.. Jag jobbade och Jocke var med mig eftersom att det var lite bråttom efteråt. När jag slutat åkte vi till Västerås och mötte upp Camilla, Linkan, Johan, Jonas och Micke sen bar det av mot Västerås. När vi kommit lite mer en halvvägs ser vi till vår stora skräck att alla ölen var slut och eftersom vi var på landet stängde typ systemer 13 haha.. När v i sedan kom fram så fanns det gott om öl ;) hehe.. Efter lite små prat med folket så började Projekt Oi att spela och jävlar vilket jävla drag det var. Så sjukt mkt folk som stod vid scenen och heja skrek och sjöng. Galet!

Efter en jävla underbar spelning som killade gjorde så sjukt bra så gick jag camilla och petra och skulle sälja skrivor. Och smarta som vi var så skrev vi en "skylt" där det stod: "köp en puss och få en skriva på köptet 25:-" hahaha.. och gick det hem? ja det kan man säga vi sålde alla skivorna ;) Så galet bra!

Sen blev resten av kvällen helt underbar med öl och trevligt sällskap. Härlig gemenskap! Det var så lyckat! var dock helt slut på vägen hem. jag Camilla och Jocke låg & sov medans dom andra fortsatte supa i bilen. Vi var hemma 9 på morgonen haha.. så är helt slut fortfarande! men det var det värt.. så sjukt jävla underbart!





PROJEKT OI!
2011-03-25
22:01:17

Skoja inte

Usch vilken jävla skit kväll det varit. Det ända som varit bra idag var när jag och mamma var i stan och hämta skorna och åt lunch, det var mysigt. Förutom det har inget gått bra idag :/ visst vare kul på jobbet men hände en sak innan så jag vart nere. Nej fy fan vad jag HATAR att vara ledsen, finns ju inget värre! Vill inte låta så jävla neggo men blir svårt när man mår såhär som jag gör nu. Men ja de går ju över förr eller senare.

Kom nyss hem från jobbet så nu sitter jag här med ett glas vin och ska snart hoppa in i duschen. Patric ville att jag skulle komma till Pg och Mims ville att jag skulle komma till Bålsta men ska upp så tidigt imorgon och jobba så får skippa det. Jocke kommer mkt senare än beräknat så ngn myskväll blir det inte heller. Men har det ganska trevligt för mig själv med vin framför datorn haha.. man måste ju föröska tänka positivt när allt skiter sig visst?


2011-03-25
16:34:47

Love the way you lie

Imorse åkte jag med mamma in till Södra och hämta hennes skor och sen blev det lunch :) Trodde det var sommartider ute men skenet kan bedra..det var SVINKALLT!! Tur som fan jag inte tog skinnjackan som jag tänkte göra. När jag sedan kom hem kollade jag klart på en film och nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska snart bege mig till jobbet. Lite seg idag känner jag, kan bero på mina sömnproblem jag hade inatt. Men denna gång hade jag dom av en anledning. Jag hoppas det löser sig annars vet jag inte vad jag gör! Men det gäller att tänka positivt annars blir man ju tokig.

Imorgon bitti ska jag jobba och efter det åker jag och Joakim till Västerås för att möta upp dom andra och sen bar det av till Borås för spelning. Ville så gärna att Freja skulle med :( Inte lika kul utan henne!
Ska bli kul att se dom live iaf så håller tummarna att helgen blir bra. :) Mår iaf så sjukt jävla bra tillsammans med jocke. <3 ikväll kommer han så jag längtar galet!

Töjt ut öronen till 8mm nu :P trodde det var det jag hade innan men hade bara 6mm haha..

Patric - Allt kommer lösa sig! Jag ställer alltid upp! du är en underbar vän glöm aldrig det!!



Saknar sommaren, saknar minnerna!
2011-03-24
15:24:16

Sova middag kanske

Shit va trött jag blev.. Har vart i full gång sen kl 7:00 imorse. Jag och Jocke gick upp och åt frulle och sen körde han mig till jobbet. Där har de vart träning & lek hela dagen. Efter lunchen blev ja lite segare men var inte så farligt. Sen massera jag sara lite (känns i händerna nu) haha :D Nu när jag kom hem och satte mig här var det som en smäll i badhuvudet. Blev skit trött.. tror jag ska sova lite alltså.. haha helt sjukt att ja blev så trött! GALET! Japp så ja nu blir det nog att lägga sig en stund sen tror jag att jag ska ut & springa :)

see yaa
2011-03-23
19:26:25

Solen vare va

I söndags åkte jag och Jocke in till stan för att gå en promenad men mer än en promenad blev det. Först tog vi båten över till Djurgårn och sen gick vi in på Aquaria och kollade på hajarna och allt annat roligt dom har där inne. Själv tycker jag bäst om regnskogen ;) Sjukt nice.. efter vi varit där tog jocke en glass i solen och jag en dricka medans vi promenerade tillbaka till båten. Sen gick vi från slussen ner till stan och gick in på en super mysig restaurang där vi åt en god köttbit och tog ett glas vin :) Efter åkte vi hem och mös framför tv:n med ost och kex. Helt underbar dag.. och solen sken ju hela dagen också! Underbart mysigt! Du och jag joakim <3

Igår var ja och fixade håret :D Patric gjorde mig sällis, gullungen! Efteråt gick vi och åt innan det var dags att åka hem.

Idag har jag jobbat och sen blev det att sola med mamma och äta lite lunch :) Mysigt! Nu sitter jag här och lyssnar på musik, kollar bilder och ja skriver.. ska snart städa (får se hur det går) blev fast vid datorn haha.. Om några timmar kommer Jocke *längtar* saknar att få hålla om honom.. <3 men tills dess blir det att som sagt städa eller så blir jag kvar här framför datorn haha.. nemen diska ska jag iaf ;)

På lördag åker vi till Borås :D woohoo!!



2011-03-23
10:29:00

Jag säger aldrig farväl

har mkt att skriva så jag skriver när jag kommer hem.
Är iaf trött på att jag varit så negativ på senaste.. dags att sluta klaga och göra något åt saken iaf. svårare än så är det inte! Idag känner jag verkligen hur allt kommer bli så sjukt jävla bra! Det gäller att vara positiv ;)

Skriver när jag kommer hem :D see yaa
2011-03-19
11:26:57

Akuten

Igår fick jag åka akut in till sjukan då jag hade så sjukt ont i magen. Svimmade pga av smärtan så en äldre dam hjälåte mig upp. Är magsåret som inte vill ge sig. Så nu blir det en ny gastroskopi. Fick ligga med dropp grej i armen och skit. Sen fick jag citadon som skulle lindra smärtan. Blev mest trött tycker jag.
Känner mig lite bättre idag men långt ifrån bra. Men det kommer bli bättre snart det vet jag :)

Älskar dig Joakim, tack för att du är så jävla underbar! <3

2011-03-17
22:24:10

Mycket tankar

Kan inte sova, är trött, helt slut är dom rätta orden men jag har för mkt tankar i huvudet för att kunna somna.
Ibland skulle det vara skönt att bara komma bort, bara några dagar. Få slappna av och låta tankarna strömma fritt. Slippa känna stress, slippa känna pressen, bara få vara. Det är det jag vill! Det är inte att jag mår dåligt, men ja skulle behöva få tare lite lugnt bara.

Freja jag älskar dig, kommer alltid stå vid din sida <3
2011-03-17
12:54:44

Illamående attans..

Usch jag mår så illa :( skit jobbigt! mår illa flera dagar. Men i förr går var de förståligt efter 5 koppar kaffe haha.. Måste kanske dra ner på kaffet. Måste tare lugnt me magsåret också.

Nu kom jag nyss hem från farbror dr. Ska ha en maskin på mig som mäter av mitt blodtryck i 24 timmar. Inte roligt då den mäter var 20 min. Blir ingen sömn för mig med andra ord haha.
Igår var jag med mamma och så hälsade jag på i jakobsberg simhall på badmästarna :D Va jätte kul och alla var glada att se mig, kändes jätte roligt. När mamma slutat jobbet gick vi till Pg för att äta men som vanligt blev vi fast där haha.. senare kom patric och Linus och så träffade vi även Danne där :D så ja de blev en hel kväll. hade verkligen super kul! <3 Längtar tills Patric visar mig filmen från igår då jag och Linus gjorde en rapp ;) hahaha..

Nu ska jag vila lite (försöka) innan det är dags att möta Madde i centrum :) <3

Känns tomt utan Jocke.. tråkigt att sova själv men imorgon kommer han :D Ibland är det bra att vara ifrån varann lite så man får längta ;) Så imorrn ja då blire myspys.. Love you hun! EmMa <3 JoAkIm


Min nästa gaddning.. :D Längtar!!
2011-03-15
21:27:56

Hur många lingon finns det i världen?

Nu kom jag precis hem från bion med Madde.. vi såg filmen hur många lingon finns det i världen!
Det var så sjukt bra, den var inte bara rolig, det hade så mkt, den var verkligen speciell och tog i hjärtat. Och ja jag erkänner jag fällde en tår eller två. Så bra film, kommer garanterat se igen!

Innan bion idag kom min älskade Freja hit och vi gick och åt lunch ute i solen :D super varmt & skönt idag. Sen mötte vi Madde och sen vare dags för promenad dax i värmen. Underbart!! Ni är bäst tjejer, älskar er!<3

2011-03-15
10:45:08

kaffe narkoman

Tjo! Im back.. jag har fått tillbaka suget med att skriva blogg :D Just nu sitter jag och väntar på mitt efterlängtade besök. Har nu druckit 4 koppas kaffe, blev så jävla gott! Jag har förut sugit på att göra kaffe, antingen blev de för svagt eller för strakt men idag blev det gott. Jag har bestämt mig för att skicka in mina dikter till ett förlag så får vi se om det blir en dikt bok. Många som sagt att ja borde göra det så är väl bäst att göra det nu, är väl på tiden.






2011-03-15
10:21:22

Fan va solen får mig att må bra

Igår var jag och jocke och bada i Eriksdalsbadet :D Hade skit kul.. Jocke och jag tävla i kanan vem som kunde åka fortast och i början vann jag men sen vann han hela tiden den jäveln haha.. Senare när vi badat klart åkte vi till Coop och sprang in då det precis skulle stänga men vi hann i sista stund. Björn skratta åt oss då vi kom springande :P haha.. Efter det bar det av till mamma och hämta Timmy och sen gjorde vi fisch and chips! MUMS!! sen var det att åka hem och lägga sig då jocke jobbade tidigt idag. Nu sitter jag här med min kaffe kopp i handen och kollar ut genom fönstret där solen strålar. Lyssnar på gyllene tider och även om det inte är sommartider ännu så känner jag hur lyckad strömmar genom kroppen :D

Snart kommer mitt efterlängatade besök sen ska jag åka hem till Madde och ikväll blire bio :D

Mår så underbart av solen.. man blir så himla glad! och jag är så lycklig med min Joakim!<3 Har världens finaste familj och världens underbaraste vänner också! <3 Känns att man börjar bli vuxen nu. Känns skönt!






Förresten.. vissa av er tycker det är sjukt att jag har en kille igen (som *cencurerat* så fint uttryckte sig)
Du skrev även att jag hittat den rätta 4 ggr. Så jag måste rätta dig där lilla gumman. För det första var Matte en av dom killar jag älskat på riktigt. Vi var ihop och tre år, mer än ett år efter blev jag tillsammans med Manne som jag också älskade på riktigt men det höll inte! Så du kanske borde kolla din mattematik? Sen kan man faktiskt tro att man hittat den rätta eller hur? det VET jag att du trott tidigare med andra killar när du och jag var vänner, jag minns hur många du gråtit över!
Men denna gång vet jag.. jag kan svära på att jag hittat mannen i mitt liv! Och jag kan ändå inte låta bli att tycka lite men endast lite synd om dig att du är så himla avundsjuk på mitt liv. Att du inte kan släppa taget.. var länge sen vi var vänner men ändå kommenterar du min blogg. Du har alltså inte släppt mig ännu så jag måste psykat dig ordentligt, du måste tänka på mig ff alltså. Du kanske inte kunde ta att jag var mer omtyckt av killarna än du var eller kan det vara den här avunsjukan du har? Aja.. hur som helst gå vidare nu! Försök göra något av ditt liv istället för att sukta efter mitt då kanske KANSKE du kommer må lite bättre! Skulle vara skönt om även du lilla gumman kunde växa upp någon gång, you need it!
2011-03-14
15:51:42

Solen skiner

Hejsan alla glada människor!
Igår var jag på sjukan me Jocke, fick veta att jag har magsår. Inte så konstigt efter allt som hänt kanske men men.. man får tänka positivt och idag fick jag en glad överrasking så nu kan jag inte sluta le. Den förgyllde hela min dag <3
Känns helt underbart!! :D

Igår när vi kom hem från sjukan hade Jocke städat och diskat för att överraska mig. Blev jätte glad :D Du är så gullig älskling, tack! Senare la vi oss i sängen och kolla på film och åt grönskaks dipp :D mumsigt!
Idag har jag jobbat med världens sötaste ungar! Magen känns lite bättre nu *peppa peppa* Snart kommer Jocke sen ska vi åka till ett äventyrsbad.. :D ska bli super kul! Skönt att hitta på lite saker och slippa stressen.

Freja - saknar dig!<3

2011-03-13
16:09:16

mina bästaste

Freja och Madde! Älskar er så grymt mkt!! <3 :) Bästa vännerna!




Och till dig din lilla pundar brud utan varken liv eller riktiga vänner.. jag vet vem du är, man kan kolla ip adresses vettu. Kanske dags att skaffa dig ett eget liv snart istället för att följa upp mitt. vet att det måste vara svårt att ditt liv är så förstört som det är men nej jag tycker inte ett dugg synd om dig. Du satte dig själv i skiten, så det är i skiten du får stanna! Och hur mkt du än kämpar och försöker så kommer ditt liv aldrig att bli bra och vet du varför? För att du är en sån patetisk människa. Och om du inte kan släppa mig efter så många år nu så betyder det bara en sak. Du är helt enkelt avundsjuk! Så ett tips lilla gumman ;) Ta hand om ditt eget liv nu, det meningslösa liv du har vill säga!
Du har inget att hämta här.. det har du aldrig haft och det kommer du aldrig ha!


En liten vacker ängel så kallade vi dig, tills du blev en liten djävul en liten kaxig tjej.
från en ängel till en djävul det tar ett tag att komma dit, från flickan som prata gott om alla till en flicka
som snacka skit. Dina ord var förr så fina, en solståle du var. Nu suger du ur krafter som du själv inte har.
Avundsjuk på andra nu skrattar vi åt dig, ditt namn är *censuerat* en liten svag patetisk tjej.
Att vi en gång var vänner är för mig ett minne blott, nu du lever livet vidare men för dig är det trist och grått.
Du pundar med dina vänner och din pojkvän lika så, att du blivit sviken många gånger kan jag nu väl förstå.
Att jag stått där vid din sida, morgon så som dag, är det största misstaget i livet men jag märkte att du var svag.
Du borde släppa mig nu lilla gumman och skaffa ett eget liv, annars kan du väl göra som vanligt och hota dig själv med kniv!!

2011-03-12
16:39:29

Till dig joakim!

När jag såg dig första gången så bultade mitt hjärta, på några sekunder kände jag att du var den rätta.
En känsla jag aldrig någonsin känt förut och jag visste att känslorna ej kommer dö ut.
Nu står vi här tillsammans, tillsammanms du och jag. Lyckligare än såhär det går inte att va.
Du fick mig att inse att livet är värt en chans, men jag skulle aldrig insett det om inte du fanns.
Jag önskar jag kunde hitta orden hur speciell du är för mig, men jag finner bara stumhet men du vet jag älskar dig!
Kunde jag plocka ner en stjärna från himlen så klar, skulle jag ge den till dig, för du är underbar!
När tårarna dina rinner, när ensamheten smyger fram. Så kommer jag vara nära och hålla dig i min famn.
Ingen ska få göra dig illa, ingen ska få såra dig mer. Som dina ögon tindrar, du lik som solen får mig att le.
En värme ute i natten när allt är tyst och kallt. Jag känner mig så lycklig ja du är det bästa av allt!

Skriven av:Emma Sjögren
2011-03-11
20:24:59

Berätta jag om Kuggnäs?

Haha fan nu blire mkt skrivet. Jag sa ju att de hänt mkt.. jag glömde ju fan skriva om Kuggnäs! Nej nej inte på sommaren utan nu på vintern. Dagen började med SYSTEMET och efter det åkte vi till Jockes och deras replokal så jag och Freja fick höra lite ;) senare drog jag Freja Jocke Linkan Camilla och Robban till Kuggnäs. Jag och Freja blev redan lite dragna på vägen dit mohaha.. Där träffade vi massa vänner :D bla Tommy mackis och Stoffe (mina babes) sen blev det party party.. Så sjukt bra band som spela självfallet, öl, gott sällskap och jag och freja på dansgolvet mohaha.. helt fucking jävla undebart! Vi skulle bara stanna en stund eftersom jag skulle jobba 10 timmar dagen efter men ja hur bra gick det tror ni? Inte bra alls.. 02:30 åkte vi hem. Kom hem till sthlm 06:30 och jag skulle upp kl 08:45 för att åka och jobba. Galet! Men i helvete det var värt det.. JAG ÄLSKAR KUGGNÄS! Jag tar tillbaka det jag en gång i tiden sagt, jag hade fel! Man kan INTE bli för gammal :D


2011-03-11
20:04:26

juste

Juste när jag ändå sitter här och skriver måste jag ju berätta om min underbara helg med Freja Tommy och Jocke :D
Förra helgen var jag ledig från jobbet så vi drog till Upplands väsby hem till Tommy och sen vidare till hans replokal med några fler. Där blev det massa öl och musik :D Freja sjöng också. så jävla vackert.. får rysningar bara jag tänker på hennes vackra röst. Och shit så bra Jocke och Tommy sjunger ihop. Jag är då deras nya manager haha :D
Var en underbart kul kväll/natt.. så roligt har man inte haft på länge. Ni äger! <3

Jag älskar dig gumman! Obeskrivligt mycket! <3<3<3
2011-03-11
19:57:49

Sant

Hej! Har inte skrivit på länge nu pga många anledningar. Vart ganska upptagen på senaste av både bra och dåliga saker. Kommer inte säga att jag ska börja skriva igen för vi vet ju hur sant det är hehe.. Men jag kan iaf säga att jag ska göra mitt bästa.

Kan inte skriva allt som hänt på senaste för vissa saker kan inte komma ut. Eller kan och får får det väl men inget jag vill att fel personer ska veta. Men nog om de dåliga.

Jag och Jocke har vart tillsammans ett tag nu. Ni tänker "vem är jocke nu då" har ju inte skrivit om honom men ja vad ska man säga.. det är mannen i mitt liv helt enkelt! När vi träffades första eller rättare sagt andra ggn om man säger så, så sa det bara PANG! Det var som att en blixt slog ner. Kan inte beskriva känslan, det är helt sjukt. Efter att bara pratat med varandra i fem minuter visste jag att det var den rätta och det visste han också. Jag har många gånger (eller ja två gånger förut) känt/trott att det vait rätt. Men inte som denna gången. Det går inte att förklara. Jag bara visste det, jag kände det i hela kroppen, i hjärtat och i huvudet att det här är killen jag kommer tillbringa resten av mitt liv med. Om ni ngn gång känt såhär så vet ni vad jag pratar om. Jag trodde fan inte på alla kärlekshistorier förut, kärleksfilmer och skit.. man önskade att det var som i filmerna men man visste att det inte fanns i verkliga livet. Ack så fel jag hade! A jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag älskar honom, jag älskar han av hela mitt hjärta! Du och jag Joakim!




M Om du läser detta (du vet vem jag menar) Jag älskade dig, det gjorde jag och jag hoppas att du förstår att jag menat vartenda ord jag sagt till dig. Vi hade det underbart ihop och jag ångrar inte en ända sekund. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och om jag sårat dig så har det aldrig varit med min mening. Jag vet att du tror det men det har aldrig varit min mening. Du tror säkert på allt skitsnack folket pratar också och det gör ont att du tror på dom men jag lovar och svär att det inte är sant! Du vet att det är många som ogillar mig och kanske med all rätt men det finns alltid två sidor av historier. Och jag tycker det är hemskt att dina vänner utsätter dig för detta. Jag hoppas du en dag kan förlåta mig!