2010-08-30
14:16:56

en trött emma

Helluuu!!! Idag är jag sjuk, halvt död känns det som. men tänkte ta mina sista krafter & skriv några rader.

Var på kickoff me jobbet i lördags.. galet skojj! Började med att gå upp 04:15 denna vackra morgon, mötte upp mamma sen mötte vi upp alla andra, åkte mot båten där det blev frulle & massvis med KAFFE!! Blev föreläsningar, diskussioner och lite smått & gott. Mkt skratt om inte annat ;) fick lite fri tid då det blev taxfree självfallet :) Åt lunch & tog några öl och när vi gick av båten bar de av till helens krog där det blev middag, mer öl och mer skratt :D Just då kände jag verkligen hur mkt jag kommer sakna mitt jobb nu när jag byter. Efter stängning mötte jag mike & Tom sen bar de av till Hbj där jag träffa mina hjärtan Alle och Freja.. Sen va typ 10 kompisar där, bla min sis anki :D så glad att få se henne! :D kom hem 4 på morgonen så va sliten igår haha.. uppe 24 timmar.. grym aller vadå? haha

Idag är man sjuk.. it sucks.. :( Blir att ligga i soffan all day long! Men hade iaf en underbar helg :) Tack allihopa!





Jag är mer än okej ;)

2010-08-27
12:40:44

Duuuudies

Tjääääna!! Fan kolla ut, solen skiner och likaså jag! Är så sjukt glad idag och det borde jag fortsätta med för jag passar inte att vara ledsen ;) Snart bär det av till jobbet men jobbar kort idag :D niice..

igår var jag ute med alle så mötte vi Pontus & Viktor också. Gick på Vampire louge eller ngt sånt.. Trodde först de skulle hoppa fram vampyrer ur källaren men what the fuck de va helt vanligt folk :P (förutom vi då) haha nemen inga vampyrer, inga fladdermöss (bara i papp) och ja inget blod :P Var faktiskt ett riktigt myigt ställe :) Så dit lär man gå fler gånger =) Hade en super trevlig kväll som vi borde göra om. Och fy fan vad man fick skratta mkt :D

Imorgon ska jag upp halv fem.. gissa om ngn kommer vara död! ME<---- men va fan de ska bli skojj att säga hejdå till alla innan jag börjar på nya jobbet. Blir dagskryssning sen ska vi ut & käka på kvällen. Ser fram emot det! :)

Jag fastnade i mina egna ögon i toalett spegeln och drunknade, förlåt att det tog sån tid! ;)

2010-08-24
13:41:41

är du 100 på de här?

Hi my lovely dudes! Fan va underbar helg jag haft.. me like! Hade kräftskiva i fredags.. det var galet! Fy fan va kul vi hade (ja de jag minns av kvällen vill säga) haha.. Allt är Tias bål fel, sjukt stark så inte konstigt att man har minnesluckor ;) Men det ja kommer ihåg var helt perfekt. Vi dansade, sjöng så vi blev hesa, pratade, skrattade, drack och åt kräftor haha.. awesome är det rätta ordet för denna underbara kväll!
Fredrik och Tias fick det ju lite extra kul hahaha ;)

Crusingen på lördagen! Jag och Hanna möttes i älvsjö sen hämta grabbarna & alle upp oss i party vanen sen bar det av mot stan :D Fy fan va nice de var..är iof alltid nice i party vanen med våra dudes :D
Vi gled runt och sen träffa vi några kompisar som åkte i andra bilar :) lite senare parka vi bilen & tog en promenix och då träffa ja en gammal kompis så det va nice :D Hade super kul, perfa crusing!

Söndag jobbade jag i 10 timmar.. var helt slut på kvällen alltså haha.. Men det va nice iaf och pengar är alltid bra att ha ;)

Igår drog jag och mötte alle sen drog vi till stan och mötte niklas och manne på ancor. Senare kom även fredrik :) så blev några öl igår. Hade lika trevigt som alltid :) <3

Juste datan har pajjat så har en annan nu så länge.. så blder kommer sen men om ni inte kan vänta så finns det på facebook ;) see ya!!
2010-08-20
13:38:23

Kom hem till mig så får du se

Tralallala... nu sitter jag och sjunger medans lilla Timmy ligger & sover i soffan.
Ni som tycker jag är seg på att svara på sms, inte okej att reta mig :P Har touch mobil & de är fan inte så lätt som de ser ut haha.. och jag lär mig faktiskt! Sakta med säkert ;)

Nu håller jag på att städar, eller ja jag ska börja städa nu. Något lat idag känner jag.
Snart bär det av till jobbet, eller några timmar kvar av frihet sen så.. ser inte fram emot det precis men har jag tur får jag träffa några av mina älskade simmare :D Då blir jag glad!
Ikväll blire krätisdags.. me like! Tias snacka om att göra bål så det lär ju bli spännande hahaha.. Ser fram emot kvällen för är det några som kan få mig glad så är det dom här människorna! <3

Önskar att mike kunde komma också, hade varit super kul!

Jag alle och hanna blir själv med boysen men det är som det brukar vara.. :P


KRÄÄÄÄÄFTA!!!

2010-08-19
13:07:55

Snart tystnar musiken

Jag är så sjukt förvirrad. Jag ältar det i mitt huvud om och om igen men kommer inte fram till ngt svar.. Måste det vara så jobbigt?!

Nu sitter jag och lyssnar på musik.. Ska jobba extra ikväll, vilket jag verkligen INTE ser fram emot! Längtar bara tills jag får sluta här och börja på nya jobbet. Jag kommer sakna alla simmare då det är dom som får mig att må så bra! <3 men ska hälsa på dom sen :)



Hit me, hate me you can never break me!

Tack Anki du är en sån jävla fin vän.. älskar dig sis<3

2010-08-18
21:09:32

Hell yeah

Nej nu är det slut på detta.. sjunker inte lika lågt och skickar inte folk så japp som sagt nu är de över!! skönt va?!

Nu har vi en as stor tv hemma.. 60 tum ;) ser fan ut som en bio. Riktigt niiice.. fatta kolla skräck på denna. ser fram emot fredag för då blire kräftis skiva :D Massa kräftor och massa dricka.. Me like!!
Nu blir godis saft och film framför "bioduken" hehe see yaa!!
2010-08-18
10:16:35

LYSSNA

Lägg ner nu för fan.. du vet att jag vet så sjukt mkt saker om dig som kan sabba ALLT för dig så sluta föröska sabba för mig! jag kommer inte berätta ett ord men då får du fan lägga ner ditt jävla spel!! Vill inte sjunka lika lågt som dig men om du fortsätter så ber du ju om det!!

2010-08-17
11:16:25

Fuck this shit!!

Kanske kommer jag vara arg för all framtid på denna jävla situationen! Jag spyr på folk, hittar på en massa bullshit för att föröska förstöra en människas liv. Avundsjuka kallas det. Jag har det bättre nu och det kan helt enkelt vissa människor inte ta! Dom klarara inte av att jag mår bättre nu än vad jag någonsin gjort förut! Ska avreagera mig lite idag på min boxningssäck.. I need that!
Fuck jag är så jävla förbannad.. det här ledsna har gått över till att jag är sjukt jävla arg!!



Kom inte och snacka om att jag bara bryr mig om sig själv för det är en fet jävla lögn och det vet du också! Det var DU som svek mig inte tvärtom. Du har förlorat mig men du verkar inte ens bry dig!!


Förutom idioterna utan liv så ska jag träna idag.. Väntar på att min chef ska maila mig. Ska snart börja jobba med 3 grejer innan jag slutar helt på badet så det blir fullt upp.

Snart är det crusingen.. ska bli awesome! Sommaren är inte riktigt slut ännu ;) Längtar galet till nya jobbet det kommer bli skit nice.

Tack mina kära vänner som ställer upp och är äkta. Älskar er!!! <3

Extra tack till Tom.. du är en fin vän!!
2010-08-16
17:55:25

sviken

Vad gör man när en av ens bästa vänner sviker en?! Man litar på denna person, man älskar henne. Hon har gjort allt för dig och du har gjort allt för henne. Hon ställde upp vad det än gällde men sen kom dagen som jag aldrig trodde skulle komma och då menar jag verkligen ALDRIG.. men jag hade fel. Du tog någon annan före, du skyddar en person som troligtvis inte ens är värd att skydda. Du svek mig för den personen! Vi som varit vänner i så många år. Jag älskade dig så sjukt jävla mycket. Kunde ta en kula för dig och sen gör du såhär!! Det trodde jag aldrig men än en gång hade jag fel!!

2010-08-16
13:29:59

HELL NO

Måste fan skriva av mig lite.

Vad är det som  händer med folk? varför är det så hemskt mycket falskhet vänner emellan. Jag påstår inte att jag är Guds bästa barn för jag är långt därifrån men denna falskhet jag varit med om tar priset. Jag förstår verkligen inte.. kan inte sätta mig in i hur dom här människorna tänker. Varför är de så fucking jävla svårt att vara ärlig?! Snacka skit bakom ryggen på varandra bla.. eller snacka skit om en person och sen wooopps så är man best friends? What the fuck!! jag håller fan på att bli galen. vem kan man lita på? kan man lita på någon? Jag har bestämt mig för att man får en chans nu, tar man inte den chansen är det bye bye för gott. jag pallar inte ha falska små fittor i mitt liv. Jag klarar mig bättre utan! Ibland vill jag bara flytta långt åt helvete härifrån och börja om men det finns falska människor överallt så det tjänar väl ingenting till..
Jag har bra vänner nu det har jag.. jag älskar dom så jävla hårt och dom flesta av dom vet jag att dom aldrig skulle svika mig och det är jag glad över.
men det finns ff människor där ute som man inte vet vart man har dom.. och det gör så ont, blir fan tokig. varför kan folk bara inte hålla sig tills sitt eget liv!?

2010-08-16
11:31:36

naajs

Har inte skrivit på ett tag.. jag suger ibland alltså men det finns ganska mkt annat att göra också ;)
Ja mkt har hänt.. mitt liv är ju ganska händelserikt! hehe..

Hur som helst vi har varit på rålis. Var som vanligt Awesome! skulle vara sista rålis kvällen nu innan hösten kommer men fan jag saknar det redan och har vi tur kanske vi hinner med en till! Vi var typ 20 pers dennna gång, drack pratade och hade som vanligt skit kul.  Jag Freja och Emil åkte linbana på fyllan också haha..
Senare på kvällen drog dom flesta ut på krogen men Jag Freja danne stoffe och Alle satt kvar :) Underbar kväll! Men det var verkligen fredag den 13 för först så gick min mobil sönder och sen så försvann min väska i fridhemsplan. såg de när vi kommit till stan så vi åkte fort tillbaka och som tur är hade ngn lämnat den till spärrvakten. då var kl efter 00:00 så det var därför jag fick den tillbaka :P hahaha

På lördagen blev de party.. Först var jag hemma hos mamma och firade henne med faniljen. Åt super god mat och hade jätte trevligt :D senare drog jag och mötte alle sen åkte vi till stan och träffa Niklas Robin Freja och Mickis och tog några öl. var fett varmt där inne..galet!
sen drog jag och alle till älvsjö där grabbarna hämtade upp oss sen far vi runt och drack. Hade så jävla kul! Vi la oss kl 5 på morgonen haha..

Igår va jag så seg.. helt sliten var man och det var väl inte riktigt okej ;) hehe..
På kvällen gick jag och mamma ut och åt då hon fyllde år :D GRATTIS!!!<3 Åt plankstek.. underbart gott säger jag bara hehe.. och vi hade som vanligt super trevligt :)



Nu är jag vaken och skit trött.. ska snart gå till jobbet och senare ska jag ut och springa ;D Ska fan komma igång stenhårt med träningen nu!!






Förutom en underbar helg så är jag jävligt sne på vissa falska små horungar! Vad är det för fel på folk? Någon gång i livet måste man växa upp, det kanske är dags nu eller hur!!!

Det bästa jag gjort i mitt liv var att säga upp vänskapen med mina gamla såkallade "vänner"! Jag har aldrig mått så jävla bra som jag gör nu. Har bara äkta vänner kvar och det känns så jävla underbart :D

2010-08-10
13:30:18

BÄSTA SOMMAREN 2010

Nu ska ni få höra lite om min sommar..

Jag och Anki tog upp kontakten igen och började umgås igen. Vi insåg hur lika vi var och på så sätt blev vi sisters ;) <3 "Virgin sisters" haha..


Hängt en massa på rålis med Anki jossan niklas med flera och haft det helt jävla awesome!! Vart mkt parkhäng denna sommar med så jävla mkt härliga människor, alkohol och mycket skratt!!

Åkte till Riga med manne mamma mimmi och träffade sanna :D Sjöng karaoke, dansade, åt god mat, drack, skratta, hade så sjukt roligt och lärde känna några jättre trevliga chilenare.
Oförglömlig resa!

Åkte till powermeet med Alle och Maggie där vi umgicks med så jävla härliga dudes. Vi såg fåglar som flög, badade, sjöng så vi blev hesa, dansa, åkte bil, drack och skratta så man höll på att svimma. Lärde känna så grymt sköna människor där. Sjukt jävla roligt hade vi!

Midsommar på landet med Manne mamma helen mathilda astrid lasse katta alle emil och linda! :D
Dansade kring midsommarstången, grillade, dansa med raggare :D var så jävla niiice!!! Underbar midsommar!

Åkte till Bulgarien med manne :D sista minuten resa! 40 plus varje dag. Vi solade, badade och träffa världens bästa och sötaste servetris som vi blev vän med. Vi hade det så undebart i Bulgarien och vi festa lite också ;) gick i porr butiker och hade oss haha! Älskar dig!<3

Åkte på kryssning med Alle krister micke jannis och matte.. Där träffa vi även fredrik ;) awesome! Hade så sjukt jävla kul alltså. Så roliga människor att festa med alltså! GALNA!! jag och Alle har alltid kul på våra kryssningar iof hehe ;)

Kuggnäs med Alle och Freja det var så sjukt roligt i år alltså.. helt galet! Vi var fan crazy.. KIM FELIX VART ÄR NÅ NÅGONSTANS!? haha.. träffa Stoffe igen efter så långt tid :) sen lärde vi känns sjukt mkt folk alltså. Alla ÄLSKADE oss för att vi är så jävla bra självklart ;) stolarna, getingar och 12:an.. är så de ska vara! haha! älskar er brudar!<3

en med Tias Niklas Patrik Makus och Fredrik.. Skönt att gå ut med bara killarna :D så jävla kul! Så underbara människor ni är killar!

Mysiga middagar med min underbara älskade mamma! druckit några öl och pratat och käkat. Så himla mysigt :)

Alle 20år.. min lilla alexandra har blitt vuxen.. Va var det vi sa? micke blev gammal alle blev vuxen hehe ;) Alles födelsedagsfest var iaf underbart rolig. Och vet ni vad hon fick av oss? jo en stippa ;) det var så jävla kul! woohoo.. grattis babe!!

Har även gjort massa annat, fler krogs under, träffat nya vänner, umgåtts med gamla vänner, grillat en massa, umgåtts md grannarna!!

sommaren 2010 helt fucking jävla undebar

2010-08-09
22:09:42

makes me wanna lose myself

Hi!! Nu är det dags att skriva några rader igen. Igår hade jag alle manne och niklas filmkväll.. Blev skräk (love it) jag är rädd som fan, skriker och har mig men vilken jävla kick man får av att se på dom. hehe.. ena var fan sjukt jävla bra, baserad på en verklig händelse också. Efter en mysig filmkväll blev de läggdags.
Idag har jag varit med alle, så kul att vara med mitt hjärta :) träffa mikey en stund och tog en cigg också.

Juste har jag skrivit om alles  födelsedags fest? om hennes present hon fick av oss?! strippan ;) as niiiice... så jävla kul!! Jag freja och linda mötte upp han medans dom andra låste fast alle med handbojjor mohaha..Så jävla rolig & lyckad fest det var :D skratta dansa och drack med underbara vänner..Tack och Grattis igen gumman!!



Fick träffa mitt älskade russin också :D vi får börja ses mer babe!<3

2010-08-06
11:37:37

Tjäääna!

En ny dag, nya tag, och en stor härlig sol. :D Nu ska jag alldeles strax städa men för att komma i stämning måste jag sätta på hög musik.. yeeah!! Senare ska jag ut och springa och ikväll kommer mamma hit då vi ska grilla. mysigt! :) imorgon har alle sin 20-årsfest så då blir det partyyy!! Längtar galet.. :D

skriver när jag städat klart ;)

mycket kärlek till er som förtjänar det

2010-08-05
13:42:47

Believe

I believe in fate and I believe that everything has a meaning!
Sometimes life can feel difficult and hopeless, but it turns. You decide who you want to be. It can not affect everything, but it may affect much. Believe in yourself, everything will work itself out!

Ge inte upp! tro på dig själv!!

2010-08-05
11:29:53

Hi dude

Idag är det sol, är det inte helt jävla underbart? Ska snart sätta på mig träningskläderna sen blir det ut och springa min älsklings runda. ska fan komma igång med träningen nu igen innan jag börjar jobba igen. :)

Har lite blandade känslor idag. Är glad för solen självfallet och jag är glad för att mitt liv är så bra just nu. Har inga falska vänner kvar för dom har jag rederat helt ur mitt liv! Har haft en underbar sommar och än är den inte slut. Men igår var det lite tufft då det hände en speciell sak så känner mig ledsen för det! Det maler i mitt huvud hela tiden, gjort det hela natten.

Nej nu ska jag klä på mig, fixa mp3 sen blir det ut och springa som sagt. Skriver en rad senare!

Mycket kärlek till er som förtjänar det ;)
2010-08-04
17:13:37

Only about Kuggnäs!

Hellu everyone! Nu kommer berättelsen, the story of the day..på kuggnäs!!

Alle sov över här på onsdagen då vi tog en sväng förbi Emil och träffa han Jonas och Danne. Vi söp ner dom, visst boys? ;) Senare drog vi hem och kolla på film, garva gärnet och käka chips! Sen var de läggdags då vi fick skrattanfall men tillslut somnade vi. Efter packning dagen efter och fix hos alle hämta vi freja sen bar det av :D stanna tusen ggr men va gjorde dte vi var på väg. vi kom fram och parka sen kom drickat fram och fy fan vilken jävla underbar kväll det var :D

- Heter du kim?
- Nej det är fel!
- Aha heter du Felix?

haha.. ja där ifrån fick alla heta kim och felix för mig och freja. Vi gick runt och snacka gärnet me folk och alle blev nå lite små galen på oss ;) visst gumman? hehe.. Men iaf så snacka vi gärnet med folk och "letade" efter kim och felix men hitta massa random och sen hittade vi ett party tält och wipps så var vi där med 10-15 random snubbar.. Sen drog vi bara.. hahaha.. men fy fan vilken kväll alltså.

Fredagen kom niklas och Robin också så blev de mer supa (like always) sen så träffa vi våra grannar Pontus och Viktor också. Var awesome.. Pontus spelade i forbidden rage så vi såg ju självklart dom sen :) Och eftersom att jag Alle och Freja hade skönaste stället på Kuggnäs och vi var dom trevligaste där så kom alla och satte sig och snacka med oss :) Vi hade ibland 10 st vid bilen som satt och snacka med oss. Senare spelade Völund och gissa om man blev hes efter det. Fy fan vilken känsla.. Juste det spöregnade.. men det gjorde det hela porrigt på ngt sätt. Sån jävla känsla!!!

Lördagen helt underbar den också, självfallet ;) Där var Freja grym.. hon var så jävla packat så jag garvade hela tiden. Så jävla sjukt bra dag, vilket ALLA dagar var.  Efter vi sett Thule var vi ganska slitna och tänkte sova men icke för då blev de att sitta och prata med Viktor Pontus och Stoffe :P men det var trevligt snack med mycket skratt så :D

Söndagen Slitna och lite halvt förstörna satte vi oss i stolana och snackade med Viktor och Jesper.. Fy fan vad vi fick skratta haha.. Lite senare blev det att vinka hejdå till kuggnäs och säga, vi ses nästa år igen!!






JAG SAKNAR DET REDAN!!

12an getingar och stolarna.. där har vi kuggnös röjj haha