2010-06-21
20:13:29

One life

Hellu everyone! How are you?

jag känner mig lite skum idag, kan vara denna jävla värk som spökar.
Idag kom Andreas hit ;) sen gick han ja & manne ner till centrum och käka. senare drog andreas vidare och jag och manne åkte till willys och Öb och handlade lite :) Kom hem och kollade på film sen la jag upp bilderna på face från kryssningen. Och nu sitter jag här och skriver, håller på att laga mat också. Försöker ladda hem ett speciellt insider avsnitt med tar ju tusen år :S suck! Är så varmt så tänkte att vi ska äta på balkongen :)

Satt på msn nyss då en gammal kompis eller vad man ska säga skrev. han fråga så mkt hur jag mådde och var jätte omtänksam. Blev verkligen super glad! :) tack för att du bryr dig efter allt som vart.

Längtar tills på torsdag :D då drar vi till landet. Ska bli UNDERBART!!

2010-06-21
11:35:24

Ojoj

I know jag har varit dålig på att skriva nu igen men jag har iaf en bra anledning till det. Jag har nämligen varit på kryssning till riga med mamma manne och mimmi. UNDERBART!
Först mötte vi mimmi i stan och tog en öl, sen bar de av mot båten och där gjorde vi oss klara och käkade buffe :D Räkor är så underbart gott! Där träffade vi också Sanna som följde var med oss på båten, jätte gullig. Senare gick vi till karaoken där vi fastnade exakt hela kvällen haha.. vi sjöng hela tiden och hade så grymt kul :D alla utom manne sjöng ;) dagen efter gick vi av i Riga och shit vad skumt de va där.. Vissa delar var så fattiga och husen såg ut att ramla ihop när som helst medans vissa byggnader var jätte fint. :S Vi satte oss på en restaurang och plötsligt hörde vi ett PANG! då var det lite av huset som föll ner. blev ju livrädd. Vi satt på uteserveringen så tur vi hade tak över oss. detta hände 2 ggr. Sen såg vi en äkta lettisk hora hehe..:P
Dom hade iaf god mat tycker jag :D och super god öl MUMS!

Lite senare drog vi till marknaden som var enorm men det spöregna ju så var inte så kul att gå där då så vi tog en taxii tillbaka till båten. Taxi chaffisen var helt crazy.. Vid rödlyset körde han bredvid en annan taxi chaffisen, öppnade dörren och skrek som fan på lettiska. Jag blev ju livrädd så jag flög upp hahaha.. Sen gasade han på och körde förbi som en galning. Och jag kunde inte hålla mig jag började as garva hahaha..!

När vi gick på båten blev de dricka i hytten, gjorde oss klara sen drog vi på dansbandet men där var de dött så ja de blev karaoke igen och senare blev de discot där vi började prata med några super trevliga killar (och tjejer) vi hade sett dom på karaoken båda kvällarna så vi satt med dom. Sen gick mamma och sanna och la sig och rätt som de var va kl. 5:00 så discot stängde. Då gick jag mimmi och manne med 3 av killarna vi träffa :) Satt och pratade och hade super trevligt.. senare gick även manne och la sig. jag och mimmi stannade kvar och prata men runt 6 var de dags att sova då vi skulle upp tidigt dagen efter :P

När vi vaknade dagen efter var jag ff full alltså (sovit 2 timmar) Emil hämta oss, sen blev de hem & sova innan de va dags att åka hem till Maria och Andreas och käka middag och kolla film. Var super trevligt med god mat :D kollade på skräckisar. Ena filmen var riktigt obehaglig. hade iaf super kul och trevligt. Fick skratta en massa och så lämna vi baconchips som Andreas nu ska äta upp hehe ;)


2010-06-16
15:26:04

Tjenixen

Helloj! Idag är det sol igen :)
fast ja igår höll den inte i sig. Var ju på grönan, kul som fan var det. Jag och Richard åkte en massa grejer, sen käkade jag mamma och Richard och sen spelade vi spel och massa grejer :D Hade super kul.. Blev verkligen en lyckad dag! Hade varit lite skönare med sol bara hehe ;)
Åkte uppskjutet (den är ju så grymt kul) men jag är så sjukt höjdrädd men vi åkte den flera ggr iaf :D
Lite senare på kvällen kom manne och gissa vad han gör. Jo vinner en stor jävla kexchoklad på en gång haha.
Richard vann en gitarr (eller mamma vann åt han) ;) Richard vann en nalle och jag vann en medalj. Som sagt var en underbar dag med mkt skratt! TACK mamma och richard!! <3<3<3

Idag har jag varit och fikat med Madde :) Äntligen kaffe latte mums.. sen köpte jag hårfärg som jag nu har i håret (hoppas de blir bra) inte lätt att färga på sig själv :P Nu är Richard här och spelar tv spel medans jag sitter och skriver. Ska snart värma hans lunch.



Mamma Richard och Manne på Gröna Lund ;)

Usch jag blir så irriterad. Nu fick jag inte behålla maten :( jag mår så himla illa. Hoppas dom ringer snart så jag får en tid till läkaren.




2010-06-15
10:34:54

Nemen kolla SOL

hejsan alla glada människor!
Har ni kollat ut? idag är det sol, äntligen! Smilbandet åker ju klart upp nu :D Hoppas bara solen håller i sig.
Nu sitter jag och kollar på Timmy (min katt) som fått ngt dampryck och jagar sin egen svans ;) Ska snart platta håret och föröska få i mig frulle sen är jag fit for fight då jag mamma och Rickard ska till grönan idag :D Woohoo.. Jag längtar efter att åka insane igen. va där förra året med madde och shit va kul vi hade. Jag är så sjukt höjdrädd bara men det stoppa inte mig. Är bara en grej jag är rädd för, FRITTFALL! Usch.. men förutom den ska jag åka allt med rickard ;) och sockervadd ska jag fanimej äta *mums*



Juste lite kort om igår bara:

Emil hämtade mig sen hämta vi mamma och rickard, mötte min bror och fick vänta länge då han skulle fixa nytt leg hehe.. efter de drog vi hem till honom och pratade lite sen packade vi in allt i bilen vi skulle ha och gav oss av hemåt igen but first.. stannade vi på donken och åt *mums* sen pantade vi burkar också hehe.
När jag kom hem var jag helt slut men ja och manne kollade på nya wallander (sjukt bra) sen blev de att sova. Hade iaf super kul igår :)

Älskar dig Emanuel <3

Snart är det midsommar :D Längtar så sjukt mkt..

LINDA jag saknar dig gumman, vi måste leka snart :D <3

2010-06-14
12:12:53

fallerallera

Allt bra med er? själv är man lite krasslig. Hostar och har feber (like always) men är ändå på gott humör.
Igår kunde jag och manne inte bestämma oss för vad vi skulle hitta på. Tänkte först bygga en bar till lilla rummet men hade ingen bil så nej det blev att baka bullar haha. men måste erkänna att det var så äckliga bullar. Hur fan misslyckas man?! Jo vi läste fel på mjölpåsen så dom var inte så lyckade men som tur är finns det fler dagar och fler chanser ;) så jag tror jag ska göra ett försök idag när manne är på jobbet. Hoppas dom blir godare idag ;)

Snart åker vi till Riga.. fan vad jag längtar, äntligen få komma bort. Är bara fre-sönd men det ska bli helt underbart! Och helgen efter riga åker vi till landet och firar midsommar tors-sönd så det ska bli så sjukt underbart :D åka båt, fiska, bada och förhoppningsvis (om vi har råd) så ska vi hitta ngn billig resa utomland också. Komma bort i en vecka vore inte fel. Bara släppa allt och tänka på annat.



SOMMAREN KOM FRAM VART DU ÄN ÄR

2010-06-13
03:31:44

Älskar

Måste bara säga att jag är så jävla lycklig just nu. Alltså finner inga ord för min lyckokänla jag har för tilfället.
Jag har varit med Alle idag. Vi började rätt sega men fy fan vilken kväll. Alltså jag är så glad. Alle micke och matte åkte nyss hem. Jag sitter ff och sjunger skrattar och dansar (lite fult sådär) men smilegroparna går inte att få bort. Jag är så jävla lycklig! :D Det går inte att sluta le.. måste se ut som ett cp som sitter här och ler men fy faan vad glad jag är :D

Tack alexandra bergström - fy fan vilken kväll alltså. Först lugnt och skönt, massa roligt snack med minnen och allt, sen fläskpaddor men även trevligt folk och sen micke och matte som får oss att le och sen partyy!! eller ja vi hade det iaf ;) Tack alltså.. finner inga ord.. ja mår underbart!! ÄLSKAR MITT LIV!!!!




Snygga eller? ;) hahahaha
FUCK VAD JAG ÄLSKAR DIG





Man blir så sjukt glad!! av denna underbara låt ;)
2010-06-11
22:28:16

Det gör mig glad

Myskvällen men Emanuel är underbar men ena filmen fucka sig så han är och byter den så jag passar på att skriva en rad :)
Jag kan erkänna att jag varit väldigt nere idag men som jag skrev tidigare så fick Andreas mig att inse att det inte är något att vara ledsen över. Sen har ja pratat med alle och manne också och dom får mig alltid gladare :)

Nu sitter jag och lyssnar på - have you ever seen the rain och kollar på bilder på mig och mina simmare. Får nästan en tår i ögat att jag inte kommer träna dom mer. Jag är så sjukt stolt över dom, varenda en. Att dom blivit såhär duktiga under den här terminen. men det är inte bara simningen. De är så fina ungar, så härliga personligeheter och jag har fastnat för alla på olika sätt. Jag kommer sakna dom så himla mycket! <3



Linnea Ida och Linnea på avslutningen :) <3 Linnea som hänger på mig är hon som gjort min snygga frisyr ;)
2010-06-11
17:28:35

Ny blogg, ny början, nytt liv!

Hej allihopa! Min förra blogg var jag tvungen att ta bort pga att jag blev mordhotad av en kille så hade inte så mkt val än att ta bort den men det hindrar fan inte mig från att starta en ny. Den kommer inte vara så snygg nu i början då jag kommer behöva hjälp med design men det kommer. Nu så länge så kommer jag iaf skriva och det är ju skrviningen som är det intressanta. Först tänkte jag börja att skriva hur sjuka vissa människor är men sen kom jag att tänka på att dom inte är värda det. INGEN av dom! Så nej sånt skrivirier blir det inget av.

Var hos läkaren idag, är ff sjukskriven. En månad till, de är ju väldigt lång tid så det kommer nog bli lite fler inlägg än vanligt. Idag vare tänkt att vi skulle ha lite folk här men sen kom febern (denna jädrans feber) så det blir en myskväll med manne. Ska bli mysigt, jag behöver lugna kvällar så jag blir frisk.

Jag vill så gärna komma bort, långt långt härifrån, bara en vecka, lämna mobilen hemma och släppa allt.
Det är min största dröm för tillfället. Om jag ska bli helt frisk tror jag att jag behöver det. Tänka på annat och ta hand om mig själv. Vill att jag och manne kommer iväg så vi ska göra ALLT för att komma iväg nu snart. <3

Även fast att livet känns jobbigt och hårt så vet jag att jag klarar det här. Jag har klarat det förut, jag kommer klara det igen! Jag är stark och jag ger aldrig upp!



Jag tror på ödet, om detta var menat så kommer det till slut bli tll det bästa!


Vill bara tacka Andreas jätte mycket då han lyckades få mig på bättre humör och tänka mer positivt, TACK! :)
Jag och Manne ser fram emot filmkvällen med dig och maria :)

2010-06-11
16:59:07

Välkommen till min nya blogg!