2010-07-29
14:36:06

I know

Jag vet detta var väl inte helt okej kanske.. haha..
Nu blire snabb uppdatering!

Jag har haft underbara stunder på Rålis med mina älskade vänner, var på powermeet och festa gärnet med alle Maggie och massa grabbar! drog till Bulgarien med manne (sista minuten) var 40+ varje dag. Love it!! kom hem och vilade en dag sen bar det av på kryssning med Alle Micke Jannis Krister och matte där vi även träffade Frderik och hans gäng. Var helt underbart kul! Vila några dagar eller nej nu ljög jag.. blev krogen med Niklas Tias Markus och Fredrik samt middag med mamma och ja nu sitter jag här, hemma hos Alle. Hon far runt och packar och har sig. Snart bar det av och hämta freja och sen MOT KUGGNÄS!! Som varje år kommer vi äga stenhårt. Brutal jävla fylla oh yaah me like it! Tur att vi inte har tält utan ska slagga i bilen eftersom att de verkligen spöregnar ute.. Men va fan de gör inget vi kommer ha kul iaf! ;) Vi har till och med en chek lista hahaha DUDE!

Nej nu ska vi bränna skivan sen åker vi! see yaaa bitches!
2010-07-27
12:41:20

Promise

Jag lovar att skriva senare idag eftersom det var fett länge sen jag skrev. LOVAR ;)

2010-07-08
14:51:26

Help me

Hej igen allihopa!
Den här dagen känns inte lika vacker som dom andra. Kanske beror på mitt humör. Känner mig så nere.. Men man ska inte gräva ner sig själv, det är bara att bita ihop för allting löser sig, det vet jag!
Idag är jag som en grönsak.. legat i sängen hela dagen, kollat på film och gråtit till fimerna. Extra känslig idag tror jag. Ena filmen var iof så sorlig så där skulle till och med mike tyson börja böla tror jag.

Yes.. och nu orkade jag äntligen pallra mig upp till soffan, sätta på en sorlig låt och låta tankarna flöda. Jag är så sjukt tacksam att jag har det så bra som jag har det. Jag har lärt känna nya fina människor, börjat umgås med gamla vänner. Verkligen insett att de finns så mkt fina människor där ute. Ett tag kände jag ju att de inte fanns några riktiga vänner efter sveket mina gamla "vänner" gjorde. Men yes jag kom över det.. Som man säger: GET OVER IT! and yes i did it! Och det tackar jag Gudarna för, för nu har jag så jävla fina vänner. Så sjukt bäst!! Och som alla säger, "dom andra var inga vänner" and thats true! sad but true.. Men nu ska jag inte skriva massa tråkigheter icke..

Nu är det iaf bestämt.. jag ska bli piercare. ska ju ff jobba på Åhlens men ska plugga vid sidan om sen ska jag och anki öppna en studio ihop. de kommer bli awesome!! Hon blir tatuerare och jag piercare. Fick en nål så jag kan börja träna. Ska pierca grannen någon dag :)

Imorgon drar jag med Alle och maggie till Power meet.. Det ska bli för jävla kul alltså! Skönt att komma bort lite. Tänka på annat!!



I LOVE TO BE ME!

 Sjukt fin låt
2010-07-07
10:25:38

Godmorgon

solen skiner vilket är underbart. Är inte sjukt varmt i lägenheten (ännu) Så än så länge är det bra.
Hade så sjukt ont i magen igår, kunde knappt röra mig. Plus att jag hade hög feber men känner mig iaf bättre *peppa peppa* ska iaf berätta lite om måndagen. :) jag mötte manne tias och niklas sen blev de bolaget och mcDonalds. Efter det bar de av till rålis och vänta på alla andra. Först kom Jossan sen fredrik och ja sen resten av folket. Även markus kom dit sen vilken var super kul :D och så kom ju självklart födelsedagsbarnet vi firande, my sweet sister Anki <3<3<3
Hade super kul, like always!! <3

Lite senare gick folk hem men jag manne tias och niklas drog vidare till krogen :P Jag var iaf duktig och drack bara en öl där och resten vatten medans killarna drack kannor med drinkar och shit.. hehe.. Hade iaf super kul!! Thanks boys!





Jag är mitt eget livs väktare! Ingen/inget kommer någonsin att kunna knäcka mig! Hit me, hate me, you can never break me!

2010-07-05
12:15:20

Its your birthday

Hi dudes! Idag är det the big day.. Idag fyller min undebara sis år :D och självklart ska det firas! Vart? På rålis såklart, the best place.. hehe.. Vi firade anki och mickan i lördags på rålis. Var helt underbart kul alltså. Satt och snacka, skratta och drack öl såklart :D Så sjukt trevliga & roliga människor att umgås med. Alla har sin speciella charm där ;) Efter en lång och helt underbar kväll drog alla på krogen medans ja åkte hem till en kompis. Hade en awesome kväll <3 Tack allihopa!!

men som sagt idag är de Ankis dag så ikväll ska vi fira henne! Kommer bli awesome, like always ;) <3
Grattis gumman på födelsedagen hipp hipp hurra hurra hurra! Ska se till att du får en underbar kväll! Älskar dig Anki, du är så jävla underbar!!! <3<3<3<3




(går inte att ladda upp dom andra bilderna) men kolla så snygg hon är här ;)


Livet kan inte alltid vara lätt. Ibland är det jävligt komplicerat men det gäller bara att bita ihop och vara stark. Man klarar det! Ge aldrig upp, det löser sig ska du se!

2010-07-02
14:56:26

Hi dude!!

Jag gjorde ett försök. Jag la mig på balkongen för att sola men ja höll på att brinna upp. det är 40 plus där ute och de fläktar inte ens. Nu ska man ligga vid vattnet och bada :D :P
man skulle haft bil serru..

Igår drog jag och mötte Anki och jossan sen bar de av till systemet, mötte Niklas sen drog vi till rålis :D Sen kom klingan Andy johan och tiiiimmey också och där blev det några öl i solen :D Japp solen kom fram tillslut. tack vare soldansen, promise! Hade det as nice igår :D himmelskt kul och trevligt!

Imorgon ska man fira anki också :D så ja de blir rålis igen men först ska jag och mike åka och bada så efter de ska jag dit och möte jossan och anki innan resten av folket kommer :D ser fram emot imorgon som fan, ska bli grymt kul! ;)





Idag är jag happy! kan inte finna ord hur jävla glad jag är idag :D SUPER!!!

2010-07-01
15:40:17

I suck sometimes

I know I know.. ja har inte skrivit på evigheter men ännu denna gång har jag en ursäkt.. Först var vi på landet & fira midsommar, sen har de vart fullt upp. Så det va min anledning till vrf jag inte skrivet. :) take it or leave it!
Idag är jag lyckliiig.. och varm. 100 grader i lägenheten MINST! Jag och manne sov på balkongen inatt haha.. de va as nice..:D sov som en stock. Idag ska jag träffa Anki och Jossan och fira Ankis semester oh yaah!
Igår träffa jag madde, va på ikea, va hemma hos henne och sen drog vi till Andreas så gjorde jag två gaddningar :D nemen kolla nu har jag 13 st ;) Me like.. och fler ska det bli. Ju fler dessto bättre är de inte så man säger? ;)

Glömde säga vilka gaddningar de blev denna gång, my bad sorry.. de blev min och Lindas gaddning 2 hjärtat som sitter ihop, en "djävul" och en "ängel" GRYMT! Vi ska typ skugga den sen också eller färga den har ej bestämt ännu ;) den andra jag gjort är I Stand by you :D i nacken.. min och mannes text. Så jävla fin I LOVE IT!!

nej oj måste kila nu skriver sen see yaa