2010-10-29
20:16:29

hej

Haft en underbar dag. :) Först träffa jag mamma och prata lite sen bar det av till Årstaberg där jag träffa Viktor. Sen blev det en promenad i solen till globen där han köpte skor fast vi stanna några gånger på vägen & hämtade andan då vi inte har så bra kondis haha.. Sen gick vi o åt och prata om allt mellan himmer & jord innan vi skildes åt. Hade super kul som vanligt! :) Kommer alltid ställa upp för dig gubben!!

När jag kom hem var jag så sugen på en grogg men så såg jag att spriten va slut :P kom på att manne tagit det sista till Fredrik hehe :) Så ngn grogg blev det icke. Men jag får spara mig tills imorgon för då jävlar :D Halloween partyy!! ska bli så kul att se vad alla är utklädda till. 28 pers :D naaajs!!

2010-10-29
12:04:27

ut & gå kolla solen är på

helloj! Idag mår jag mkt bättre *peppa peppa* ville jobba idag men min chef ville att ja skulle ta de lugnt. Hon är så söt!! Idag ska jag ut & gå lite i solen. Bra för mig att röra lite på mig när man legat hemma i flera dagar. Mitt första stopp blir hos min kära mor, sen ska jag träffa Viktor en stund och prata! skriver senare :)
2010-10-26
17:50:05

tänk tänk..

Inatt var en helvetes natt kan jag tala om. Kunde inte sova av smärtan så jag höll på att bli crazy bokstavligen! Men när jag låg där o inte kunde sova började jag tänka. Tänk att man haft kompisar som man inte längre har, kompisar som man kan vart bästa vän med men som man nu inte ens hälsar på längre. Inte för att man blev ovänner utan man kanske bara gled ifrån varandra, glömde bort varandra och så helt plötsligt är man inte vänner längre.. det känns som man inte känner varandra längre. Konstigt hur det kan bli egentligen! Ett exempel, hade en kompis förut som heter Martin, vi umgick ofta, kollade på film, gick på promenader, drack öl & ja så som vänner brukar göra. Tyckte han var helt underbar men sen gled vi ifrån varandra av olika anledningar & nu pratar vi inte ens längre fast att vi en gång i tiden var så bra vänner.

Man säger att killar kommer och går men vännen består. Det är ju inte sant tyvärr! Visst har man kvar kompisar sen många år tillbaka men långt ifrån alla. Så många man har förlorat.. man gled ifrån varandra helt enkelt! Jätte trist men sant.. och det kommer tyvärr hända många ggr till i livet.

kl 06:30 på morgonen utan sömn fick jag nog & tog en morfin tablett & satte på en film och DÅ äntligen somnade jag. Sov till kl.11 gick upp, träffa Mike, åkte hem till mamma och träffa henne min syster isabelle och Richard :) åt mat och fika sen körde mike mig till läkaren och sen hem igen så nu är jag helt slut. Är trött & har ont så nu ska jag krya ner här i soffan och kolla på en skräckis.. vi ses & hörs!! ;)



2010-10-22
22:10:12

Datan funkar

Hej! Jag vet att jag inte skrivit på flera veckor men våran dator har vart sönder så inte mkt jag kunnat göra.
Hänt massa men orkar inte skriva allt idag. Kom precis hem från sjukan.. idag på jobbet tuppa jag av pga mina magsmärtor sen kom ambulansen och körde mig till danderyd där jag fick träffa massa läkare. Har en inflamtation i njurarna så nu har jag fått ännu mer medicin eftersom jag tidigare hade urinvägsinfektion som gått upp i njurarna så ja nu hade de blitt värre. Blir medicin och hemma och vila.. inge vidare men vad gör man. Men fan va jag hellre vill jobba! Älskar jobbet & mina helt underbara jobbar kompisar. var på middag med mia och veronica hemma hos therese där de blev tacos och lite alkohol ;) hehe.. <3

Snart är de halloween och då blire party..:) Ska bli så kul att klä ut sig hehe.. måste bara komma på vad jag ska göra. alla har bra ideer utan jag.. damn!! Men de kommer.. ;)

Nu ska jag sova är helt död och har ff ont.. men ja skriver imorgon igen och uppdaterar lite vad sm hänt under veckorna jag ej kunnat skriva! see yaa!!




 Önskar att du kunde visa mer vem du verkligen är!