2010-09-14
06:47:33

Love it

Jg har träningsvärk i magen av allt skratt så kul hade vi igår på jobbet :D hahaha..
Vi stod på lagret och packa upp varor och ja de låter ju inte så spännande men shit va kul vi hade. Vi skämt om allt och jag grät nästan av garv. Från 8-18:30 skratta jag i stort sett oavbrutet! Jag längtar liksom till jobbet :D Gick upp 05:45 idag, trött i början men sen blev ja pigg snabbt ;) Nu ska ja gå om tio min. Hoppas vi hade lite musik idag så vi slipper stå & sjunga själva haha..

Skriver ikväll! :D puss
2010-09-12
23:10:33

Nu blire läggdags

Usch jag är verkligen INTE trött men måste sova.. Ska upp kl 6 imorrn sen ska jag möta veronica & Mia i sumpan så vi har sällis till jobbet :) Ser fram emot att jobba imorgon!

Godnatt
2010-09-12
16:46:46

jag vet jag suger

Ja ja jag ska skriva mer.. tänkt att ja ska skriva varje dag men de har inte blivit av. Har haft fullt upp..
Torsdag + fredag har jag vart me nya jobbet, lärt känna dom andra och lärt mig lite hur allt kommer funka. Har varit awsome.. nu i tio dagar ska vi packa upp varor och göra det fint innan det är dags för öppnins dagen :D Längtar!
Är så sjukt glad för de här jobbet, längtar till att gå dit :)

I fredags var ja ute me alle, markus, Joel, Hellström och resten av grabsen :) Hade skit kul verkligen, drack öl och snackade! Men fick ta nattbussen hem och det var inte lika kul eftersom jag är den ända som bor på denna sidan stan. Men det funkade :P (kom hem kl. 4)

Lördagen blev de att vila på dagen och bio på kvällen :D Filmen var faktiskt riktigt bra :) Sen blev de promenix i stan så var hemma kl. 02:00

Idag ligger jag bara och vilar, gjort det hela dagen. Kollat på en film sen har jag sovit. Har hemsk huvudvärk men de kan bero på att jag inte ätit ordentligt på flera dagar :S :( Idag blir de att kolla på film och sova tidigt för imorrn blire jobb :D ser fram emot det!!

DÄR JAG SKA JOBBA OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR DET ;D


2010-09-08
13:52:55

Aj

Idag mår jag inge bra alls. Huvudvärk, sjuk jävla hosta, illa mående och ont i magen. Den här hostan gör mig galen. Känns som jag ska hosta sönder mina lungor. Idag blir jag hemma all day long och ska bara vila vila och åter igen vila.. Imorgon ska jag ju till nya jobbet och då vill jag inte vara sjuk.. :(

Nu kommer manne med mat så ska föröska få i mig lite. skriver senare puss
2010-09-07
13:04:16

Tadaa..

Denna jävla hosta, den vill verkligen inte ge sig! aja.. har vart hos frisören imorse. Tog bort löshåret och klippte mitt hår. Ovant det känns.. men va långt de blivit :D *happy* nu har ja clips också som jag kan ha när jag ska gå ut & vara lite fin.

På torsdg börjar jag nya jobbet, ser verkligen fram emot det. Lite smått nervös bara.. jag är inte den som är blyg men allt är så nytt så ja nervös det är jag. På torsdag ska vi ses i stan och lära känna varandra och äta lunch och middag ihop. Gå runt och lära oss lite och se hur allt funkar. Spännande.. ska bli så kul att jobba med mode. Jag har aldrig varit ngt mode freak (snarare tvärtom) men nu har jag blivit mer intresserad iaf och ska man jobba med det så ;) ska iaf bli super kul och jag ser verkligen fram emot det!

Idag ska jag vila då min hosta inte vill ge sig, känner mig helt slut! Kan jag få bli frisk snart snälla..
Ska färga håret också :) skönt sen när de är nyfärgat. Sätter in bild sen :P

Juste.. jag ska också självklart äta massvis med kiwii!!! MUMS!!

2010-09-06
17:49:07

Inbrott

Sitter hemma hos mamma nu, grannarna mitt emot har haft inbrott. Hela dörren är uppbruten.

Jag satt och fikade med madde och hennes lilla bebis när jag fick ett sms från mamma där det stod att grannarna har haft inbrott och att dom kollat in genom brevlådan i mammas lägenhet så jag skyndar mig hem till henne.
Hon hörde oväsen och kollade ut genom titthålet, precis då kollade en kille in rakt på henne. Sen kollade dom in genom brevlådan och såg hennes fötter och skrev då: "shit go go go" Sen sprang dom iväg.

Sitter här nu och är så upprörd att polisen inte gör någonting. Är över två timmar sen hon ringde polisen och dom har ff inte kommit. Dörren står ju vidöppen. jävla idioter!! Tänk om mamma inte hade varit hemma då hade dom gjort inbrott här också. Hon är ju skakig, vilket är en självklarhet detta är skit obehgaligt. Det här med säkerhetsdörrar funkar ju fan inte. Tog 10 min för dom att bryta sig in så jävla lurendrejeri! Hemskt att man ska behöva vara rädd till & med i sin egen lägenhet. Och vad gör polisen? NOTHING!! okej att dom är vana med alla inbrott och grejer för man bor ju trots allt i jakobsberg. Men de ska fan inte ha ngn betydelse!

Jag hoppas nästan dom kommer tillbaka för ikväll ska manne och Niklas sova här och mamma sover med mig. Då får vi se hur inbrottstjuvarna reagerar när dom kommer ut!! haha

Åh jag är så förbannad..Sverige har ju gått åt helvete. Kanske dags att göra ngt år saken!

2010-09-05
17:52:12

Kiwi dude

Jag är galen.. tror fan jag blivit det på riktigt. Jag har blivit helt crazy i Kiwi.. äter flera st om dagen. För några dagar sen var jag helt galen. Sprang runt som en tok för jag var så sugen på ngt. Åt lite brieost men det föll mig inte i smaken (vilket de annars alltid gör) Sen såg jag den ligga där grön och hårig.. det lyste om den.. KIWI utbrast jag i lycka! Mums så got det var. När jag berätta detta för mamma och manne så fick jag detta till svar: "Har du kollat så du inte är gravid?!" hm.. "Du kräks ju mkt och äter massa kiwi varje dag för du är så sugen" hm.. "du är trött och hängig" hm.. "du har massa symptom" hm.. Mitt svar var: "Nemen det är klart jag inte är det, jag är ju sjuk så är därför jag är trött och mår illa. Kiwi är ju bara gott!"

Men ja man kanske skulle kolla för säkerhets skull?! Men så är nog inte fallet.. kiwi är bara så sjukt gott!!

2010-09-04
23:51:28

So if you love me

Nu sitter jag här.. ensam i det mörka vardagsrummet och lyssnar på musik och låter tankarna flyga fritt.
Hur kommer det sig att man alltid lyssnar på lugn musik när man är ensam och vill tänka? Tänker man bättre då maybe? Jag har inget bra svar på den frågan.

Jag vet faktiskt inte vad jag tänker på.. allt och ingenting! Mycket och lite! Gammalt och nytt! Vänner och ovänner! Svek och ärlighet! Jag känner mig bara väldigt förvirrad.. Men vad ska man göra. Någon gång kan man inte hålla tankarna inne längre så då blir det såhär. Vissa låtar påminner om saker man vart med om eller om människor man älskat/älskar/hatar/hatat. Så man både gråter och skrattar kan man säga. Lite av ett skitzo idag tror jag.

Vad skulle man göra utan musik?!

Älskar

Här är några av dom låtarna som verkligen har en betydelse för mig på ett eller annat sätt!