2011-05-20
19:16:36

Kan det vara sant?

Kan det verkligen vara så att min dröm slagit in? Kan det vara så bra att jag fått jobbet jag alltid önskat, kollegorna man bara avgudar, killen man drömt om, vacker lägenhet och ett underbart liv. Jag vet inte om jag vågar hoppas att mitt liv äntligen kommit in på rätt spår. Jag känner mig så glad var eviga dag. När jag går till jobbet är jag lika glad som när jag går hem. När Joakim tar min hand när han kör mig till jobbet, när vi håller om varandra när vi ses på kvällarna , när jag tittar ut genom vårat fönster och ser den vackra utsikten, när mina vänner säger hur mycket dom saknar mig, när jag tänker på hur lycklig jag är som har en sån underbar familj och en sån underbar mamma som alltid ställt upp och alltid hjälpt mig igenom alla svåra tider. Idag är en dag så jag inte kan sluta le.

Mamma lånade mig lite pengar så jag kunde köpa mys mat åt mig och jocke och lite gott vin. Ska snart börja förbereda maten och övveraska Jocke. Han har inte en aning om vad jag förberett :D Tror detta kommer bli en underbar kväll, jag känner det i hela kroppen. :)

Imorgon efter jobbet ska vi hem till mamma och äta got mat och ha det super trevligt som vi alltid har :) förhoppningvis kommer Freja också <3 Ser verkligen fram emot det. Läste i en artikel att världen skulle gå under imorgon och OM de skulle stämma så firar jag dom sista timmarna med dom människor jag älskar mest på denna jord! <3 men förhoppningsvis får vi leva många långa år till :) Världen får inte gå under nu när jag börjar må så underbart bra!!




Nästa helg är det personal fest, temat är kändisfest så alla fick en bild till vad dom skulle vara :P
Jag blev angelina Jolie i Tomb raider som Carro och Maria valde åt mig :D så grymt!! Ska bli sjukt kul.
Jobbar den dagen men Sarah kommer när vi stängt så gör vi oss iodning på jobbet :D Åh va jag längtar!!

Älskar dig Joakim!!!
Glöm aldrig någonsin det!! <3


2011-05-16
22:48:34

natti natti

gick upp kl 4:50 imorse. kl 05:15 körde jocke mig till jobbet. Sen jobbade jag till kl 16:00 idag så alltså 10 timmar hehe ;) Gillar verkligen jobbet. När jag kom hem trodde jag att jag skulle orka städa fixa och dona men nej så pigg var jag inte som jag trodde haha.. jag färgade håret sen la jag mig ålatt i sängen. Kämpade för att kolla löart på filmen men nu är den slut så nu är de läggdags för min del :P Jocke slutar kl 00:00 inatt (vilket är ganska snart) så han får väl väcka mig o säga godnatt sen ;)

Skriver mer imorrn då ja har lite kul att berätta :) sov gott
2011-05-15
15:19:42

Länge sen sist

Nu var det ett tag sen jag skrev.. haft lite mycket för mig. Fixar i lägenheten, jobbar mycket på nya jobbet, hittat på saker med Jocke och ja en massa annat. Och fast det så är det mkt mkt kvar att fixa :)
Längtar tills vi åker bort i sommar. Är iof skit kul på jobbet (nästan så man längtar dit) hehe men att vara ledig och åka iväg sitter aldrig fel ;)

Så vad har vi gjort? Vi har vart hos Tommy och killarna och Freja har repat lite medans jag druckit öl. hehe..
Jag har börjar skriva mycket texter (ganska stolt faktiskt) Vi har varit på Grönan med Madde och Lukas. Åkte karuseller, tog lotter och tog en cider i det härliga vädret. Varit på fest hos Freja<3, varit ute på krogen, grillat och haft det helt underbart! Sen åker vi ju som sagt bort om några veckor så det ser jag fram emot :) Ikväll däremot blir det att fixa klart lägenheten och sen blire att kolla hockey Sverige-Finland! Blir några öl till det och god mat mums.. Blir nog tufft att ta sig upp imorgon då jag börjar kl sex. Tur att Jocke kör mig annars hade jag fått gå upp kl 4 hahaha usch.. nej nu kanske man ska göra lite nytta.. var bara så underbart skönt att ligga i sängen och kolla film. See yaa

 

Mamma, Joakim, Freja, Patric och Madde - Glöm aldrig bort hur mkt jag älskar er! <3

2011-05-02
16:17:07

Det nya livet

Nu börjar mitt nya liv! :D jag börjar om helt från början, från ruta ett med allt och det känns helt underbart.
Min stress har försvunnit helt o hållet och jag känner mig lycklig. Har varit mkt motgångar men jag tänker positivt då jag vet att allt löser sig till de bästa tillslut!

Du och jag mot världen Joakim! Älskar dig<3

 

>>Hammarn<< >>Emma<<