2011-01-28
22:58:29

Tröttis

Idag är jag lite trött.. Haft full dag all day long :) Nu väntar jag på Jocke sen blire film med ostisar och cola. Mumsigt värre! Imorgon ska jag upp tidigt men kan åka hem & sova sen igen hehe ;)

Varit så glad hela dagen. Har jag iof varit några dagar nu men ja :D hehe

skriver imorrn see ya
2011-01-28
15:57:21

Hipp hurra på min födelsedag

Igår fyllde jag då 23 år :D gammal tant nurå.. haha nerå! ;) Pigg och glad passar mig mer!
Hur som helst, igår morse kom mamma, Madde och Ludde hit med tårta och massa presenter :D Fick duschdrapperi, kaffebryggare, presentkort på bio, barstolar, en super snygg tröja, snygga design glad, blommor, trisslotter och vinflaska :D Blev så himla glad! Ni är underbara! <3
Jocke sjöng för mig på morgonen också & spela gitarr så var en bra morgon. senare åkte jag till jobbet och efter det åkte jag jocke madde och alle till kellys, åt mat och tog några öl. Jag Jocke och Madde tog sista tåget hem sen blev de att dricka vin :D naaajs! Hade en bra födelsedag! Tack! <3

Nu ska jag snart till jobbet sen blire myskväll ikväll :D Längtar!
2011-01-26
22:17:34

Underbart

Jag är så lycklig! Tack!!
2011-01-25
18:25:37

Måste se rolig ut dude

Jag måste se rolig ut som går och ler 24/7. Jag har det största leendet på läpparna och jag vågar inte nypa mig själv ifall jag drömmer. För om detta är en dröm så vill jag aldrig mer vakna! Jag har sånt lyckorus.. Jag som varit så himla deppig (som ni läst) Jag kände att livet var hopplöst, att jag aldrig skulle få bli lycklig mer, att mitt liv var och skulle fortsätta vara förstört. Men sen tog jag tag i det. Jag kan inte skriva allt här för a.. kan inte förklara ännu. Men jag trodde inte det vara möjligt att känna såhär igen! Skulle vilja skrika ut och berätta för hela världen men det måste stanna inom mig ett tag till. Men när dagen kommer då jag kan berätta exakt hur lycklig jag är.. den dagen kommer ni märka det!!


2011-01-25
15:09:27

Goddie namnam

Tjoo!! Idag är som dom senaste dagarna en underbar dag :D Haft kul med sara idag hehe.. Har vilat ett tag då jag kräkts idag men känner mig bättre så nu lyssnar jag på musik och ska snart diska lite och plocka undan på bordet. Sen kommer Jocke så ska vi till min syster och hämta sängen jag ska ha i gästrummet ;) och sen till mamma och hämta mitt barbord :D woohoo.. senare ska jag laga super god middag som madde lärde mig och så blire nog film dags om jag och Jocke inte sitter och pratar genom hela filmen som vanligt haha..

Igår var jag hemma hos Madde :D Nu har dom flyttat in i nya lägenheten (avis jag blir) ;) så himla fint där! Och nästa tisdag ska jag och madde på bio :D woohoo.. <3

Neh oj nu blev de stressigt.. måste diska nu och klä på mig men skriver sen när ja kan ;)



2011-01-24
13:51:57

Finner inga ord

Jag är så jävla lycklig idag! jag finner inga ord.. kan inte beskriva men jag kan inte sluta le! Det känns så sjukt underbart!! :D Inte känt såhär på flera månader. Jag är i paradiset!!
2011-01-23
20:44:31

Fuck you

Några glas vin, låten "fuck you right back" och en idiot! Så blir man riktigt fucking jävla förbannad!!

Fuck what I did was your fault somehow!!


Hur fan i helvete kan man vara så sjuk? Man kan inte alltid skylla på sitt psykiska tillstånd, funkar inte i längden serru! Tänkt att jag ens lagt ner tid på att bry mig om dig. En pundare, en lögnare, ett svin eller ska man säga ett svin, en lögnare = en pundare! Går inte att lita på fick jag höra. Thats right! Shit jag är så trött på dig. Men vettu jag ska ändå tacka dig, du gjorde mig iskall, du ändrade på mig. Du fick mig att sluta gråta! Kommer iaf aldrig mer fälla en tår för dig din jävla idiot! Du är inte värd det.. du är inte värd något längre! Förr i tiden innan jag träffa dig skulle jag aldrig kunna skriva såhär, skulle tycka att jag var FÖR elak och kunde såra för mycket, då hade jag ett samvete men nu är det nog det bästa jag vet.. att få dig att inse vilket iskallt svin du är! tror du seriöst du kommer få ett bra liv? då ska jag berätta en liten hemlighet.. det kommer du inte! Du är för svinig för det. Ingen kommer stå ut med dig vännen, tyvärr thats life! Du kommer få leva ensam resten av ditt liv.. eller så träffar du en pundar hora då kanske det klickar! Då kanske du kan bli lycklig! faan i helvete att jag brytt mig om dig, att jag stöttat dig i alla lägen, att jag lagt ner tid på dig. "skit i han, han är en idiot" har jag fått höra men dumma lilla emma säger "nej då han kan ändra sig" hahaha eller hur dude! Ibland är man bra korkad ;) men nej fuck it, fuck you! Trött på skiten, du kan inte trycka ner mig mer. Du kan inte knäcka mig! Jag är starkare än du gubben! Du kommer att inse det inom kort. Du är så säker.. så säker på att jag stannar kvar, att jag kommer tillbaka! dream on!! du ska få se.. får vi ses vem som gråter sen!! Det här var det sista jag skrev om/med dig! Nu är det över.. bye bye baby!



2011-01-23
18:17:55

Not my thing

Tjeeena! Som ni kanke märkt så är inte det min grej att skriva blogg varje dag. Ja jag erkänner jag suger på det! men ja när jag väl skriver ngt så ska jag väl berätta hur dom senaste dagarna sett ut.
En sak kan ja inte skriva ännu så skriver det imorgon för då kan ja berätta ;) förutom den roliga grejen har ja både skrattat och gråtit dom senaste dagarna. I torsdags var de den bästa dagen på länge (det jag berättar imorgon) Nyfikna va? ;) i fredags träffa jag Freja. vi åkte hem till henne och drack lite öl och lyssna på musik med Johan och Jimmy som vi inte träffat på 2 år. Var kul! :D Har ju alltid kul med min Freja <3

Igår mötte jag mamma inne i stan och sen gick vi runt på åhlens och lite senare gick vi och åt middag på ett av våra favvo stället :D hade jätte trevligt som vanligt! Efter stan åkte jag hem och tog det lugnt eftersom jag skulle upp tidigt idag så blev att ligga i sängen framför tre kronor. Igår mådde jag inge vidare på kvällen. Kände hur ensamheten kröp närmare och nu har jag förlorat ngn som betydde mkt för mig eller snarare han som förlorat mig! Men fanns ingen annan utväg.

Idag har ja vart hemma hos Madde och Lukus och ätit lunch & suttit och pratat :D alltid lika kul! lekt lite me Ludde ocksp självfallet hehe ;) gullungen! Tack madde för alla kläder du är så gullig<3

Nu har ja diskat och plockat undan lite. Ikväll kommer nog Jocke och hälsar på så blir väl
film eller ngt :) Sitter och lyssnar på hans band då. Awsome dude! ;)

Imorgon ska jag träffa Chefen så får se hur det går...

Ja de var väl typ det som hänt & händer.. Orkar inte skriva så detaljerat!



Jag är ledsen att det blev såhär mellan oss. Jag är ledsen att jag utsatte dig för det och jag är ledsen att jag utsatte mig själv. Jag ångrar inte att jag lärde känna dig men allt gick helt enkelt för långt! jag kommer aldrig att glömma dig men jag kan inte förlåta mer nu! mina förlåt har tagit slut och även mina tårar.
Men jag önskar dig all lycka i världen!
Älskar dig!


2011-01-19
20:03:15

tack

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Suttit vid datan och kollat på tre kronor tills mamma skicka sms och fråga om vi skulle dela på en pizza så jag gjorde snabbt mig klar och gick ner till centrum. Kände att jag behövde träffa henne, för hon kan iaf lyckas få mig att tänka på annat <3 hade som vanligt jättre trevligt med henne. Älskar dig mamma!



Saknar dig Kristoffer

Jag är så glad att du alltid finns där!

2011-01-19
12:56:25

Hemska dag

Vaknade och kollade ut, det var sol. jag kände hur lyckan strömmade genom kroppen och jag ville direkt ut att springa med min magvärk hindrade mig. Lite senare var jag tvungen att ringa ett samtal och det samtalet förstörde hela min dag. Gråtit oavbrutet nu så ja.. jag orkar inte ens skriva. Får se om jag skriver senare! ÄLSKAR DEAD BY APRIL<3
2011-01-18
22:46:17

Kan det vara så att jag älskar dig ändå?

Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat att det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar

fast jag har sagt jag ska gå

Kan det va kärlek åå
Kan det va sååå
Att jag nog älskar dig ändå

Vi har, tappat bort varandra

Som att otrohet och svek inte spelar nån roll
Står kvar, fast går i smyg till andra
Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll

Men vad är det då som gör att jag är kvar

fast jag har sagt jag ska gå

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv

Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar

fast jag har sagt jag ska gå



HM....
2011-01-16
18:01:20

Lugn & ro

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Har städat lägenheten nu så nu luktar det gott och är fint här. Diskade, dammsög, plocka undan och torka golvet. Jobbigt vare men de är de värt :) Märkte när jag slängde sopporna att min musik var en aning för hög haha..
Igår blev kvällen inte som man tänkt sig :S Madde och Luddis kom hit som planerat, så lagade vi mat (så grymt gott) sen satt vi och pratade i flera timmar och drack lite öl/cider<3 så himla mysigt! Pratade om när vi var på kryssning och i Turkiet. Måste absolut göra om det gumman <3 Vid halv 12 följde jag madde till tåget och tog en promenix förbi Pg och prata lite med Patric och Linus sen gick jag hem igen och lyssna på musik. Undrar va grannarna säger hehe..

 

 

Kan man bli kär i en låt text? Jag är fan det..
Tänk tänk tänk..

 

 

2011-01-16
00:45:29

fuck it

Detta är väl inget jag borde skriva i min blogg egentligen men what the fuck.. jag skyller på fyllan.
Jag sitter nu och är så jävla ledsen och tänker.. sen jag blev singel har det strömmat killar runt mig (nej mitt självförtroende är inte bra om ni fortsätter läsa kanske ni förstår) men så är det.. inte precis så jag haft svårt att få killar. men just att de är så många gör mig förvirrad. Gamla som nya.. vänner jag inte trodde kände ett skit för mig, dom har inte ens kollat åt mitt håll förut men helt plötsligt är jag den vackraste tjejen på jorden. Jag vet inte vad jag ska tro, hur jag ska reagera, hur jag ska tycka tänka eller känna. I början var det kul med uppmäsksamheten (vet att de låter helt sjukt) men a i början var jag glad och tänkte "fan va kul att så många tycker om mig" just nu är det bara jobbigt. Började fan böla.. Vill dom bara en sak kanske? känner vissa ngt på riktigt? Ni tycker säkert jag är helt sjuk som bryr mig men jag lovar att några av er vet hur frustrerande det kan vara. Och vi får inte glömma svartsjukan. En av killarna säger: "emma vrf umgås du med alla dom där killarna? dom vill bara kn*lla dig" maybe so.. jag vet ingenting längre.. Jag är så trött.. inte bara på detta, jag är trött på allt!! FUCK LOVE, FUCK LIFE!!


Dom bästa i mitt liv just nu.. dom jag älskar så mycket att jag inte finner ord.. dom speciellaste människor som någonsin gått på denna jord.. dom älskade vännerna som får mig att gråta av lycka.. Dom människorna är:

Mamma - Ställer alltid upp, älskade mamma!
Freja - Min bästa vän <3
Madde - Min ängel på jorden
Mikkis - Finare går inte att hitta
Alle - Som alltid funnits/finns där natt som dag, älskar dig babe
Stoffe - Älskar dig kristoffer
Robin - Finns inte bättre kille, nr 1
Anki - Kommer alltid finnas för dig sis
Mimmi - Sötisen min som bryr sig på riktigt
Natti - Obeskrivligt underbar
Erik - Finns där även om de gått många månader
Fredrik - Du finns alltid i mitt hjärta
Emil - Kommer alltid minnas allt vi gjort ihop
Katta - Har ALLTID funnits där
Markus - får en alltid glad
Johan - min underbara älskade fluppis psyk <3
Viktor - Jag älskar dig
Patric - Underbar människa
Linus - Bästa grannen

Tro mig.. detta är dom finaste människorna som vandrar på denna jord. Skulle jag förlora någon av dom skulle jag gå under! jag älskar er!


2011-01-15
23:57:07

Du sviker mig alltid

Du fick mig att gråta hur ska jag förlåta.
Du sluta att bry dig för du var för kåt va?
Är så jävla less på ditt jävla snack, du pratar om brudar och alla som stack.
Du sviker fan alla du snackar jämnt skit, sen träffa du mig.. du gick på en nit
Du blev så förälskad du blev så jävla kär, jag spelade med och låtsades finnas där
Nu har jag fått nog och jag spelar ej mer dra åt helvete för mig ser du aldrig mer!!

2011-01-15
11:12:02

Godmorgon!

Eller god förmiddag kanske man ska säga?! ;) fan vilket natt, drömt om zombies hela natten. Att jag var jagad av dom och var tvungen att gömma mig på olika ställen med mina vänner. Den va fan äcklig samtidigt som de va lite spännande ;) och helt jävla vrickad för ja drömde att dom kände lukten av syrenbuskar och det fanns överallt så var tvungen att "tvätta" oss med andra blommor hahaha.. När jag vakna skratta jag till lite faktiskt ;)

Nu sitter jag här lite halv bakis och lyssnar på en låt jag hatat. Jag hatade den BOKSTAVLIGEN men fy fan va låten hamnade på mitt huvud igår och den går inte att få ut! galet.. men kanske ska fortsätta lyssna på den tusen ggr till så jag tröttnar :P jag måste ju erkänna att jag börjat gilla den. Kalla mig galen ;)

Ne nu ska jag nog kolla en film och kanske ta en alvedon? ;) see yaa!!

EN BAKIS TJEJ VA



Här är den alla läsare.. låten som gör mig galen! haha ;)
2011-01-15
02:46:12

Godnatt eller godmorgon?

Nu åkte V.L nyss hem. Mims drog runt 00:00 tiden. Hade så jävla kul! :D
Tog nyss ett bad men nu ska jag sussa kudden ;) godnatt!!'

2011-01-14
20:33:10

Have you ever seen sutch a beutiful night?

Nu sitter jag här i min ensamhet, lyssnar på musik och dricker öl. Juste jag sitter på msn också och smsar med mims, Freja och V.L också :) och på msn snackar jag med Robin och Tobbe då Natti nyss logga ut. :(<3
Iaf.. såhär blir kvällen: Nu sitter jag här (som sagt) runt 22 kommer V.L sen ska vi kolla film & prata lite eftersom de va sjukt länge sen vi sågs, runt 23 kommer nog mims förbi & säger hej :D woohoo!! Och ja.. så ser den kvällen ut och den passar mig perfekt ;)

2011-01-14
17:30:17

jag sa..

Godeftermiddag alla glada/ledsna/fulla läsare! Vissa av er är nog fulla eftersom att det är fredag. Idag ska jag skriva lite om hur arg jag är. Ja som ni vet så är jag arg på mkt och jag är en jävel på att klaga men nu är jag så arg och besviken så jag vill klappa till någon. Fick idag reda på att två människor (kompisar kanske jag inte kan kalla det) bekanta?! hur som helst.. dom här bekanta då är två små skvallerkärringar och har tydligen inte ett eget liv eftersom dom är tvugna att kolla alla bilder, läsa igenom alla inlägg & vara så sjukt nyfikna vad jag gör om dagarna och kvällarna och sen skvallra för en viss annan person som INTE har ett dugg med mitt liv att göra och sen börjar pratet/skvallret. "Shit har du sett att emma var ute i helgen? såg du att hon höll i en öl.. hm.. hm.."
Serisöt vad är det med er? sköt erat liv istället. Och inte nog med det.. sen kommer de här: "åh heeeej gumman hur mår du? bla bla bla" SUCK! aja.. va fan jag har för mkt problem för att tänka på detta.

Men jag är snäll idag så här får ni något att skvallra om! jag sitter just nu och dricker cider.. japp 7,0! Huuh.. galet va?! helt crazy!!!


OMG EN CIDER... KOLLA HON DRICKER!!



Okej då förutom allt skvaller så vill jag tacka min helt unika mamma för att hon alltid funnits/finns där för mig! Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är som har henne. Hon har alltid hjälpt mig genom dom svåraste tider och fast att jag kan vara pain in the ass så har hon alltid stått ut och hjälpt mig! Jag älskar dig mamma! du är en riktigt ängel och jag älskar dig, jag avgudar dig! min största önskan är att bli som du! <3<3<3


Vad ska man hitta på en kväll som denna?
Robin ville ses och det är alltid kul att träffa han.
Jag och Viktor.L skulle ha filmkväll någon dag, så maybe today?
Patric skulle ut men skulle nu tare lugnt och ville ses.
Abbe vill alltid hitta på ngt.
Eller ska jag sitta hemma här, lyssna på musik, dricka lite och ja vara för mig själv. Tiden får avgöra. Får se vad jag känner för efter en cider/öl eller 2 ;)

Fan va skönt de kändes att sitta här och skriva lite. Har sett att min blogg är ganska poppis. Antingen för att folk vill läsa hur deppig jag är eller folk som är nyfikna maybe.. Försöker komma på gamla låtar man alltid lyssna på förut men de står fan helt stopp :S Nordman är iof nice.. :)

2011-01-13
15:01:52

Heartbreak

Finns det ingen kurs att gå eller en knapp att trycka på för att stänga av känslorna? Skulle inte det vara praktiskt för alla när allt blir lite för mkt ibland?!
Just nu är de lite för mkt för mig och korkad som man är så kan jag inte låta bli att kolla på varenda kärleksfilm som finns på denna planet. Kan inte kärleken vara som i filmerna? hade inte det varit underbart.. ett lyckligt slut!
Jag har iof upplevt den där äkta movie känslan men de gick ju som de gick med den! usch när jag är deppig lkänner jag verkligen hur mkt jag klagar på allting. Men just nu känns allt hopplöst.. som jag tidigare skrivet så känner jag inte så mkt lycka längre MEN igår kväll fick jag fyra st sms. Och tro det eller ej men dom fyra smsen förändrade på mycket! Ett sms var från Freja, åh mina underbara Freja!! <3 Andra smset var från Robin, tredje var från Johan och fjärde var från Patric! Efter dom smsen började jag tänka efter.. Var som ett slag i huvudet som sa: "Emma vad fan håller du på med" Nu menar jag inte att de stod så i smsen. Dom smsen var bara riktigt fina men de fick mig att tänka efter vilka fina vänner man egentligen har och hur många som egentligen bryr sig om en.  Efter smsen började jag känna mig lite starkare.. Även om jag var ledsen idag när jag vaknade så kände jag mig ändå en gnutta starkare och gladare. Fan livet kanske löser sig trots allt! Utan mina vänner och min familj skulle jag inte klara mig. Jag älskar er och jag vet att ni kommer stanna!! tack! :)

2011-01-11
11:56:20

ff lika jobbigt

Jag tror jag hamnat i ngn sorts depprision. Jag vaknade imorse och hade så ont i magen (typ "ångest magvärk!)
Sov skit dåligt inatt också, vaknade 50 ggr minst, kan iof också bero på att jag har feber.
usch jag klarar inte att må såhär.. jag försöker tänka positivt, på saker som gör mig glad! jag försöker verkligen men det går inte. Alla säger "ryck upp dig" men de är inte så jävla lätt när man mår såhär. Och jag försöker, de gör jag verkligen.

Har fått problem att äta nu igen också. Är iaf glad att jag har min familj och mina vänner! vad skulle jag göra utan er och erat stöd. Ni ska veta hur mkt ni betyder för mig!<3

Idag ska jag provjobba eller så skulle vi bara prata? I vilket fall så hoppas jag att det går bra. Har feber så har inte lust att gå ut men ja måste så de är bara att bita ihop. Har jag tur blir jag gladare sen.

2011-01-10
15:00:20

Happy or sad?

Många av er som läser min blogg är jag säkert ovän med och ni gottar er nog av hela era hjärtan när jag säger att jag mår väldigt dåligt just nu.

Jag försöker göra allt för att tänka på annat, för att le och skratta. För att låtsas som att ingenting har hänt. Jag dricker med mina vänner, jag går ut, jag hittar på saker men igår så brast det. Jag kom hem efter en dag hemma hos Fredde. Dagen innan hade jag vart ute me Freja och Alle och kvällen var lyckad då vi drack skrattade och hade kul. Åkte till fredde på natten, sov där och sen åkte jag hem till mig dagen efter.

Något hände när jag kom hem, jag bröt ihop. Fullständigt! Jag fick panik ångest och fick svårt att andas. Livet kändes helt plötsligt helt hopplöst. Det kändes som att jag aldrig mer skulle få le, som att jag bara ville försvinna förevigt! Jag bara grät.. Jag kunde inte sluta, det kändes som att all lycka jag en gång i tiden känt bara rann ur mig. Jag hade ont i bröstet och jag blev livrädd! Jag kände att allt var hopplöst! Varför lever jag ekade i mitt huvud hela tiden. Jag har varit med om så mkt.. så mkt skit så vissa av er inte ens kan drömma om. Och jag har klarat allt, jag lever ju eller hur? Jag har klarat att gå igenom allt det svåra. Jag har kämpat, jag har inte gett upp. Även om det känts tufft och hårt ibland (många grr) så har jag ändå känt innerst inne att jag kommer att klara det. Men igår kände jag inte så.. då kändes det inte som att jag någonsin skulle klara ngt igen. Jag söker efter något bra, jag hittar ingenting! Har jag blivit en svag människa? Har du gjort mig svag?

Vad är det med mig, vad är det som händer? jag bara skakar, jag gråter, allt känns hopplöst! Jag kommer aldrig mer att le, jag kommer aldrig mer att känna glädje. Så känner jag just nu!
Ni som känner mig vet att jag är besatt av min mobil, jag klarar mig inte utan dig. Igår stängde jag av mobilen. jag ville inte prata med någon. Jag ville bara vara ensam. jag kännes så idag också. Robin erbjöd sig att komma hit men jag sa nej jag vill bara vara ensam och tänka. Men tankarna jag tänker är inge bra.. Kommer jag klara det här?! Jag vet inte, jag vet ingenting längre...

Jag håller kniven hårt i min hand, en enkel biljett til drömmarnas land.
Ska jag våga ta mitt liv när jag håller emot mig en vass kniv.
djupa sår jag börjar skära skriken hörs väl men du står bara dära.
Jag lägger mig ner, blundar och ler uppe i himlen där änglarna ler.
Dom sätter på mig vingar så fina, jag känner nu att dom är mina.
Nu en vacker ängel jag är och jag känner att jag hör hemma här!
2011-01-06
14:10:07

Groggi är bara förnamnet

Om det blir felstavat nu så skyll intye på mig, skyll på min sömntablett jag tog igår. Jag tänkte "amen jag prövar en annan än den jag brukar ta, den kanske är bättre" OJ SÅ KORKAD JAG VAR! Fy i helvete så dåligt jag mår idag. är helt borsta i skallen, svårt att skriva, svårt att tänka och mår illa som fan. Känns som ngt sitter fast i min hals också. Attans.. så fuck now! Aldrig mer den sömntabletten. Är ju ff helt drogad. Ska vila en timme nu sen ska jag hem till mamma och äta. Pallar inte sitta hemma själv idag men orkar ej träffa ngn kompis heller då jag är sjuker! Men jag skriver senare när jag mår ngt bättre! :)

Freja - du är bäst!
2011-01-05
20:34:47

Nyår



Såhär firades det nya året:

Jag åkte hem från Viktor på morgonen, sprang hem och packa ner mina saker och sprang hem till mamma. Där åt mamma jag och Richard nyårsmiddag :D Så gott det var..Vill äta det igen mums :) Alle ringde och bad mig skynda mig lite då hon var törstig :P jag hade ju tjuvstartat lite då jag och mamma drack vin till maten hehe.
Senare efter maten och det trevliga sällskapet med mamma och Rickard så hämta alle mig i älvsjö. Åkte hem till henne och gjorde oss klara och tog en grogg eller två :P Sen ringde Robin & fråga vart fan vi var haha.. Åkte sen till Tullingeberg hem till Hoffe och där blev det ölspel på en gång. Sen blev de sång och "pek lekar" haha.. tyckte fan de va as kul men ja gillar ju att leka så :P Vid tolvslaget drog vi ut och fick höra ett tal an en av killarna och sen böev de raketer. och självklart skumpa ;) eller ja "skumpa" haha.. sedan drog vi in igen fulla och glada och fortsatte festen. 06:30 var jag och alle hemma hos hemme efter en väldigt lyckad kväll!! Tack allihopa för ett bra 2011!!

Mina nyårslöften är jag stolt över.. hållt dom hitills iaf;)



2011-01-02
10:27:14

hola

Nu ska jag ta ett bad, sen kommer mamma hit så ska vi packa ihop alla grejer. Senare skriver jag om mitt nyår och lägger ut bilder så håll utkik ;)